Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy tetszett nektek a Születe...

Hogy tetszett nektek a Született feleségek utolsó része? Elégedettek voltatok?

Figyelt kérdés

2012. nov. 15. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
94%
Én is tudom, h régi kérdés, de mivel mostanában újranéztem a sorozatot én is elmondom a véleményem. Alapvetően szép vége lett, de nekem nem tetszett, h mindenki kőgazdag lett, szegény Susan, pedig tök feleslegesen elveszítve Mike-ot, két halott férjjel a háta mögött, elutazik, h egész életében Julienak segítsen. Ő nem érdemelt volna vmi gazdag életet, egy jó pasival és Julie is? Szegény kissrác meg egy jó pótpapát? Plusz nem értem miért nem tudtak újra összejönni pókerezni, amiket ők megéltek együtt, kb szétszakíthatatlan barátság!! Ja meg azért gondolom Lynette és Susan csak találkozhattak a közös unoka miatt nem? Most nyugodtan lehetett volna, olyan befejezés, h igen találkoztak még, pont. Nem jelenti azt, h kényszeresen folytatni kell a sorozatot. Ha esetleg ettől féltek a készítők és úgymond ezért "választották szét" őket. Nekem az utolsó évadban az sem tetszett, h Renée, túl sok megbánást nem mutatott Mike miatt és az egész évadot áthatotta ez a gyilkosság, olyan nyomasztó volt. De amúgy én is végigsírtam anno az utolsó részt.
2016. márc. 17. 16:59
 12/12 anonim válasza:

Na én meg most fejeztem be a sorozatot, 11 évvel a kérdés kiírása után :D

Nekem sajnos nem tetszett ez a vég, hogy sosem találkoznak többet. Illetve én is hiányoltam Eddie-t a végén, bár tudom hogy eleve azért vették ki a sorozatból, mert nem értett szót a rendezővel.

Nekem ez az új nő, Susan lakásán is furcsa, olyan mintha tovább akarták volna vinni a storyt csak friss szereplőkkel, de új sorozat nem készült. Miért?

Nekem ez nem volt igazi lezárás, kicsit csalódott vagyok.

Engem is érdekelne mi lett Bobékkal, Orson meghalt? Ő sem volt a végén. Juanita? Andrew? Preston? Porter?

Na szóval szerintem az utolsó részben nem egy esküvőt kellett volna besűríteni, hanem visszaemlékezést, vagy minden szereplőnek a jövőjét.

Ugyanitt tippeket szeretnék hogy most mit kezdjek az életemmel?

Kedvenc részem egyébként az volt mikor tornádó csapott le Széplakon, illetve még az is amikor eltelt 5 év és úgy kezdődött az évad

2023. okt. 26. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!