Hol lehet megnézni a Született feleségek utolsó részét?
Erre én is kíváncsi lennék ,de nem csak az utolsóra, hanem jó pár részre, amiről lemaradtam és mostanság nem állnak össze előttem a dolgok. pl. ki halt meg azon az ominózus napon, amikor az utcán karácsonyoztak és lezuhant a repülő?
Meg volt egy másik már elég régen: Amikor az a tejfehér hajú ürge elvitte a Susan gyerekét a hegyekbe és ha jól emlékszem meg akarta ölni. Ott mi lett?
Sziasztok!
Én az első öt évadot úgy néztem, hogy letöltöttem torrentről, mert sajnos online megosztókon az első évadok már nem igazán elérhetőek. Mostanában rengeteg filmet, sorozatot letöröltek online tárhelyekről.
3 oldal van, amit gyakran használok:
onlinewebfilmek (pont )blogspot (pont)com (itt elméletileg fent van mind a 8 évad, de gyakorlatilag nem mind elérhető a törlés miatt)
onlinefimletoltes (pont) eu (itt nincs fenn mind, de az utolsó évadot innen néztem. Fent van a 8.évad szinkronosan és feliratosan is, mert ugye még egy részét nem adta le a tv. De mindenképp érdemes megnézni feliratosan is)
filmezz (pont) eu (itt is fent van minden évad, de ez nincs olyan gyakran frissítve)
Válaszoló!
Ha gondolod, leírom, hogy mi lett ezeknek a részeknek a végkifejlete, ha esetleg majd úgy akarod megtudni, hogy megnézed, akkor NE OLVAS EL a következőt!
*SPOLER*
A repülő lezuhanásánál Karl (Susan volt férje, Julie apja) halt meg, Orson pedig itt bénult le.
David Dash rabolta el MJ-t. Azt volt a terve, hogy azon a helyen, ahol Mike és Susan balesete volt, oda hívja Mikeot és mikor jön, ő a mellékútról belehajt (MJ-el a hátsó ülésen) Mike kocsijába és így Mike megöli a saját fiát.
Susant kikötözte egy útjelző táblához, hogy mindezt végignézze. Végül David kivette a kocsiból a gyereket, és csak ő hajtott bele Mike kocsijába (senki nem halt meg) és Mike és Susan újra összejött.
2. köszi, hogy leírtad. Elolvastam, mert nem biztos, hogy lesz időm, lehetőségem megnézni.
OFF: Szegény Susan, Ő az egyik legjóindulatúbb karakter és mindig vele történnek tragédiák :-(
kérdező: Ha van kedved, írj priviben, jó lenne néha kibeszélni a filmet, az ismeretségi körömből senki nem nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!