Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy tetszett nektek a Születe...

Hogy tetszett nektek a Született feleségek utolsó része? Elégedettek voltatok?

Figyelt kérdés

2012. nov. 15. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik része nagyon tetszik, egyszerűen imádom és nem akarom, hogy véget érjen! :( Az utolsó részt végig bőgtem, nagyon sajnálom, szerintem nincs másik ilyen jó sorozat. Jó lenne, ha elölről kezdődne, hogy aki most Susan házába beköltözött, milyen tikot rejt magával, de ezt már sosem tudjuk meg. Mindenesetre méltó befejezés volt, hiányozni fog.
2012. nov. 15. 23:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszett a sorozat, nagyon sokat izgultam az évadok alatt, vicces is volt, egyik kedvencem :)
2012. nov. 16. 11:14
 3/12 anonim ***** válasza:
A legjobb sorozatok egyike volt. Nagyon sajnálom, hogy vége.Nekem tetszett a befejezés is. Őrület, mennyien haltak meg a sorozatban, a végén ez kiderült.
2012. nov. 16. 11:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, ez mindenképpen nagyon szembetűnő volt, na meg persze az is, hogy egyszerűen képtelenség, hogy ennyi pszichopata, gyilkos rossz ember férjen el egy utcában :D
2012. nov. 16. 15:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Én is imádtam minden részt. Már rengetegszer újranéztem, rengeteget sírtam, nevettem, izgultam. Az utolsó résszel is így volt ez, bár ott több volt a sírás.

Iszonyatosan hiányoznak nekem. Én elégedett voltam, csak lenne még tovább! :D

Ami nagyin elszomorított, az az, hogy az a pókerparti SOHA TÖBBÉ nem jött össze. Én ennél a résznél iszonyatosan sírtam. Jobban örültem volna, ha ezek a barátnők örökké barátnők maradnak, tartják a kapcsolatot, és rengeteget pókereznek még. Rettenetesen sajnáltam, hogy mindenki úgy szétszéledt. Olyan kár, hogy nem együtt öregedtek meg, úgy ahogyan Gabi is mondta. :D*szomorkás mosoly*

De elégedettnek elégedett voltam/vagyok, csak nagyon szomorú... :((( :'( Hihetetlen, mennyire tudnak hiányozni! :'(

2012. nov. 18. 19:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, az nagyon szomorú rész volt, amikor kiderült, hogy nem gyűltek össze sosem közösen többé :(
2012. nov. 18. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett a vége... nemértem az egész sorozat az ő barátságukra épült, errefel a végére sikeresen összezúzták ezt az egészet... meg a titkot örző nővel se értem mi céljuk volt, mivel tudvalevőleg nemlesz folytatás. DE azért mindenképpen szomorú volt :) Főleg hogy vége és szegény Mrs McCluskey miatt :(
2012. nov. 19. 01:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy régi kérdés, de én csak tegnap fejeztem be, úgyhogy leírom a véleményem.

Szóval amikot megtudtam, hogy Susan elköltözik, akkor elszomorodtam, mert tudtam hogy nem lesz semmi olyan mint régen. Aztán amikor együtt pókereztek egyet utoljára, és megfogadták, hogy örökké tartják majd a kapcsolatot, akkor megörültem, és szívem szerint már ott befejeztem volna az egész sorozatot. De így, hogy mindenki elköltözött, nekem annyira nem tetszett, így még annyit sem hagytak, hogy gondolatban befejezzük a sorozatot, úgy ahogy Gaby is mondta, hogy ott öregszenek meg. Aztán én vártam volna valamit a többi szomszéd sorsáról is, pl. Bob és Lee, és Renee-ékről. És a végén amikor ott a halottak álltak az utcán én hiányoltam onnan Eddie-t.

Tudom, hogy ez már teljesen a vége, de én azért gondolatban továbbviszem.

Pl. az új szomszéd a titka miatt elköltözik az utcából, és az ott maradt szomszédok először Lynette után mennek, meggyőzik, hogy jöjjenek haza, aztán együtt elmennek Susanékért, és Lynette megeszi a Young házat Julie-nak, hogy ott éljen a fiával, és ha segítségre van szüksége akármikor szólhat az anyjának, mert ott lakik a közelben, aztán elmennek, meggyőzik Bree-t, aki már unja a politikát ,és végül Gaby visszaemlékezik a sok jó dologra ami a Lila akác közben történt vele, és otthagyja a kastélyt, és visszamennek ők is, és így folytatódik a sorozat.

2013. márc. 24. 14:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: nekem nagyon tetszik a te verziód, a leírtakkal is teljesen egyetértek. Nagyon szerettem a sorozatot, és úgy érzem összehozhattak volna egy méltóbb befejezést is, köszönöm szépen a választ! :)
2013. márc. 24. 19:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy nagyon szívszorítóan oldották meg az utolsó részt (én is sírtam) nekem tetszett. Ennek az az oka, hogy így a történet végleg lezárult, hiszen a sorozat csak az ő barátságukat mutatta be, erről szólt az egész. Ennek lett most vége. Akkor kezdtem el igazán bőgni, amikor Susan beszállt a kocsiba, és meglátta Mike-ot. Közben Mary Alice azt mondta: "Susannak az volt az érzése hogy figyelik." (Bocsánat, ha nem teljesen pontos.) Na ekkor kirázott a hideg. Ezenkívűl az is nagyon szép volt, amikor felcsendült a zene és akkor meghal Mrs. McCluesky, megszületik Julie és Porter babája, mutatják Reené esküvői táncát. Tehát én elégedett voltam az utolsó résszel. A történet lezárul, egy új kezdődik de azért kiderül, mi történik később a főszereplőkkel.
2013. aug. 31. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!