Hogy tetszett nektek a Született feleségek utolsó része? Elégedettek voltatok?
Én is imádtam minden részt. Már rengetegszer újranéztem, rengeteget sírtam, nevettem, izgultam. Az utolsó résszel is így volt ez, bár ott több volt a sírás.
Iszonyatosan hiányoznak nekem. Én elégedett voltam, csak lenne még tovább! :D
Ami nagyin elszomorított, az az, hogy az a pókerparti SOHA TÖBBÉ nem jött össze. Én ennél a résznél iszonyatosan sírtam. Jobban örültem volna, ha ezek a barátnők örökké barátnők maradnak, tartják a kapcsolatot, és rengeteget pókereznek még. Rettenetesen sajnáltam, hogy mindenki úgy szétszéledt. Olyan kár, hogy nem együtt öregedtek meg, úgy ahogyan Gabi is mondta. :D*szomorkás mosoly*
De elégedettnek elégedett voltam/vagyok, csak nagyon szomorú... :((( :'( Hihetetlen, mennyire tudnak hiányozni! :'(
Tudom, hogy régi kérdés, de én csak tegnap fejeztem be, úgyhogy leírom a véleményem.
Szóval amikot megtudtam, hogy Susan elköltözik, akkor elszomorodtam, mert tudtam hogy nem lesz semmi olyan mint régen. Aztán amikor együtt pókereztek egyet utoljára, és megfogadták, hogy örökké tartják majd a kapcsolatot, akkor megörültem, és szívem szerint már ott befejeztem volna az egész sorozatot. De így, hogy mindenki elköltözött, nekem annyira nem tetszett, így még annyit sem hagytak, hogy gondolatban befejezzük a sorozatot, úgy ahogy Gaby is mondta, hogy ott öregszenek meg. Aztán én vártam volna valamit a többi szomszéd sorsáról is, pl. Bob és Lee, és Renee-ékről. És a végén amikor ott a halottak álltak az utcán én hiányoltam onnan Eddie-t.
Tudom, hogy ez már teljesen a vége, de én azért gondolatban továbbviszem.
Pl. az új szomszéd a titka miatt elköltözik az utcából, és az ott maradt szomszédok először Lynette után mennek, meggyőzik, hogy jöjjenek haza, aztán együtt elmennek Susanékért, és Lynette megeszi a Young házat Julie-nak, hogy ott éljen a fiával, és ha segítségre van szüksége akármikor szólhat az anyjának, mert ott lakik a közelben, aztán elmennek, meggyőzik Bree-t, aki már unja a politikát ,és végül Gaby visszaemlékezik a sok jó dologra ami a Lila akác közben történt vele, és otthagyja a kastélyt, és visszamennek ők is, és így folytatódik a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!