Szerintetek Zámbó Krisztián eljuthat a legjobb három közé az X- Faktorban?
Figyelt kérdés
Keresztes Ildikó mentoráltja, 2012- 2013- as X- Faktorról beszélek2012. nov. 12. 15:31
31/34 anonim válasza:
Kérdező, szeretnél te olyan hülye lenni, mint itt a válaszolók. Egyáltalán minek írsz ki kérdést, ha képtelen vagy a normális eszmecserére és csak szeméyleskedni tudsz? Persze ilyen csecsemőaggyal mint ami neked van, ezt biztos nehéz felfogni.
32/34 A kérdező kommentje:
:)) kösz a megjegyzést és az őszinteséget, nagyon hasznos, ha jól akarod kifejezni magad. Te meg miért írsz ide, ha csak ilyent tudsz? És én nem személyeskedek, csak megvédem magam és persze Krisztiánt is, megérdemli.
2012. nov. 25. 17:04
33/34 anonim válasza:
most már pontosan megtudom, mondani, hogy nem
34/34 A kérdező kommentje:
haha nagyon vicces, így már én is tudom, de kár....
2012. dec. 11. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!