Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Zámbó Krisztián...

Szerintetek Zámbó Krisztián eljuthat a legjobb három közé az X- Faktorban?

Figyelt kérdés
Keresztes Ildikó mentoráltja, 2012- 2013- as X- Faktorról beszélek

2012. nov. 12. 15:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
2012. nov. 20. 15:50
 22/34 anonim ***** válasza:
Az igaz van aki megfelelő dalban jól énekel. Adélra és Dávidra is néha mondják is vmennyire jogosan is hogy szörnyen énekelnek meg minősíthetetlen de nézzétek meg az Adélt az elsőn és a Dávidot is az elsőn továbbá Adélt a James Bond esten az első esten és Dávidot az első esten meg a Puskás Peti dalnál. Remekül énekeltek csak nem az a műfaj áll nekik jól amit néha ezek választanak nekik. Bár azért egy igazán jó énekes nem feltétlenül hamis a műfajok nagy részébe és csak egybe tud énekelni sztem ez a képzetlenségnek is betudható.
2012. nov. 20. 21:04
 23/34 anonim ***** válasza:

19.

Mondani bármit lehet. Miért adnánk feltétlenül hitelt egy kamushow egyik énektanárának a szavainak? Az énektudás önmagában kevés, ha az illető nem tud megküzdeni a stresszhelyzetekkel. Akkor nincs helye a pályán, mert közönség előtt nem tudja azt nyújtani amit a próbákon, már ha tényleg igaz hogy ott tényleg sokkal jobb. Nem lehet a végtelenségig ezzel mentegetni őt.

2012. nov. 20. 22:46
 24/34 anonim ***** válasza:
2012. nov. 21. 20:20
 25/34 A kérdező kommentje:
Én igazat adok mindenkinek, de azért várjuk ki a holnapot, vajon mit énekel, és hogyan énekli azt?! Én nagyon várom és kíváncsi vagyok.
2012. nov. 23. 13:41
 26/34 anonim ***** válasza:
Kérdező! Szerintem nincs mire várni, ami nem jelenti azt hogy nem szeretném ha "csoda" történne Z.K.-val és végre megtáltosodna. Lehet mégis pszichológus kéne neki, ha ennyire nem tud felszabadulni a színpadon. Viszont nem értek egyet a mentorokkal, hogy nem való az X-faktorba, sajnos a magyar X-faktor színvonala nagyon is a béka segge alatt van nemcsak Krisztián miatt.
2012. nov. 23. 14:00
 27/34 anonim ***** válasza:
nem
2012. nov. 24. 22:24
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Meglepett a kiesése, mert bár rég megérett rá, de nem hittem volna, hogy az X-faktor ilyen hamar kiadja az útját, ha igaz miszerint az (egyik) legnagyobb szavazóbázist tudhatta magáénak. Talán már túl terhes volt a jelenléte az RTL számára az egyre durvább közfelháborodás miatt, és a profitot háttérbe szorítva lapátra tették. De az is lehet, hogy mivel már csak 6-an voltak versenyben, a többi 5 is tudott már legalább annyi voksot szerezni a kiesettek rajongóinak jóvoltából.
2012. nov. 24. 23:41
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még a mentora is örült titokban a kiesésének, egy hisztis majom volt, még a többi X faktoros versenyző is megkönnyebbült.
2012. nov. 25. 08:46
 30/34 A kérdező kommentje:
Ti hülyék... hogy képzelitek, hogy: 1. Ildi örült, hogy kiesett 2. a többiek örvendek, vagy megkönnyebbültek. És Krisztiánnak ugyanannyi voksa volt mint mindenki másnak csak most éppen kevesebb lett, mint ezelőtt a Like-nak, vagy más kiesőnek. Én nem mondom, hogy örülök, hogy kiesett, mert nem örvendek. Krisztián borzasztóan tehetséges és ezt megmutatta a 7. élő show-ban, mert nagyon jól teljesített ezt meg kell hagyni. Cáfoljatok meg, ha ez nem így van. És emelt fővel viselte, hogy kiesett, nézzetek utána... Ő megmutatta, hogy tud. Ügyes voltál Krisztián, csak így tovább és még ennél jobban a továbbiakban.
2012. nov. 25. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!