Szerintetek Zámbó Krisztián eljuthat a legjobb három közé az X- Faktorban?
Figyelt kérdés
Keresztes Ildikó mentoráltja, 2012- 2013- as X- Faktorról beszélek2012. nov. 12. 15:31
11/34 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem csak az apja rajongói szavaztak rá és szavazni is fognak még ezután is. Sokan kedvelik és látják benne a tehetséges énekest, amit csak ki kell hozni. Csak le kell győznie azt az izgulást ami benne van.
2012. nov. 15. 20:14
12/34 anonim válasza:
Ha nem az apja fia lenne, be se került volna a válogatón.
13/34 A kérdező kommentje:
Dehogy nem az fergeteges volt amit a válogatón énekelt.
2012. nov. 16. 16:12
14/34 anonim válasza:
Na persze, Jimmy száma, a Bukott diák. Azóta sajnos sehol sincs, most sem volt jó. Keresztes Ildikó szerint is technikailag teljesen képzetlen, hangosan veszekednek, mert ugye nagyarc szerint ő a zseni. Ki kellett volna már esnie, aztán nekilátni tanulni, de azt már az iskolában is utálta.
16/34 anonim válasza:
Szerintem vagy ő, vagy Dávid lesz a harmadik, de a végső döntőbe biztos nem fog bekerülni a legjobb kettő közé. Minden "kutyaütőnél" így csinálta az RTL: Király Norbinál és Baricz Gergőnél is. Amíg hozták a rengeteg sms-t a szavazóik által, addig kellettek, utána meg ejtették őket, hogy legalább a döntő hiteles legyen két igazi tehetség által.
18/34 anonim válasza:
Elkényeztetett, soha fel nem nőtt "Királyfi" kikészíti a többieket az állandó nyafogásával és hisztijeivel a mentorházban! Miért nem lehet kirúgni onnan?
19/34 A kérdező kommentje:
Hát én ezeken már röhögök... sokan állandóan rá vannak állva, de ezt olvassátok el VÉGIG: [link]
Ha ez nem győz meg senkit akkor nem tudom, hogy mi tudná. Énektanár, producer... STB, még ki kell mondja, hogy Krisztián TEHETSÉGES!
2012. nov. 20. 14:20
20/34 anonim válasza:
Hazudik a Retek, mint mindig.
Ez nem Énekesek tehetségkutatója, ez VV, de ott senki sem titkolta, hogy nincs hangja, csak éppen nagyon izgul (Kinga, Attila stb.) Ezzel az erővel miért nem őket vették be az X-Faktorba? Énekelni ők se tudnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!