Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért lett ilyen szánalmas a...

Miért lett ilyen szánalmas a VIVA Tv?

Figyelt kérdés

Régen én nagyon szerettem, jó műsorok mentek rajta. Én sokszor néztem a VIVA-t pár évvel ezelőtt, és most is szívesen kapcsolnék oda, ha nem lennének ilyen szörnyűek a műsoraik és a műsorvezetőik... Az Interaktívot is volt, hogy egy időben minden nap végignéztem, mert tetszett a műsor. Most az előbb belenéztem, milyen most az Interaktív... inkább nem kellett volna, olyan, mintha valami pincében lenne a műsor, ráadásul azt sem tudom, miről beszélt a két műsorvezető, csak egymással ökörködtek, próbáltak viccesek lenni (nem sikerült...), ez volt 2 perc, aztán már jött is egy dal. És a dalok is nagyon rosszak, dubstep, tucc-tucc zene, ki is kapcsoltam a tv-t... Ja, meg ott vannak a valóságshowk...

Miért süllyedt le ennyire a VIVA Tv színvonala?

16/L

2012. nov. 7. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindig ilyen volt csak kinőtted. Ugyanezt éltem át 10 éve.
2012. nov. 7. 16:32
 2/8 A kérdező kommentje:
De ez most tényleg arról szól, hogy a VIVA ment tönkre, én most is szívesen nézném, ha olyan lenne, mint régen. Az Interaktív mégcsak nem is élő. Akkor meg mi értelme van?? A címében is benne van, hogy interaktívnak kéne lennie az adásnak, nem pedig felmondani a betanult szöveget...
2012. nov. 7. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Hidd el h nem. Egy tizenegykét évesnek ma is olyan mint neked régen. Szóról szóra azt éltem meg amit leírtál. Nem a VIVA változott.
2012. nov. 7. 16:56
 4/8 A kérdező kommentje:
-.- Megnéztem a VIVA Facebook lapját is, és ott is rengetegen panaszkodnak, hogy nagyon rossz lett a műsor. Nem hiszem, hogy mindenki azért panaszkodna, mert kinőtte... És szerintem a VIVA-nak nem a 12 évesek a célközönség, hanem pont a 14-18 év közöttiek. De már nagyon megváltozott, még káromkodnak is benne...
2012. nov. 7. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
kedves előttem szólók. amikor néhány éve még pl egy tankcsapdát vagy bármiféle "zenét" is betettek, akkor ne mondjátok már, hogy kinőttem belőle. amúgy meg igény kérdése. többen vannak az olyanok, akiknek ez bejön. ez a populáris dolog. mellesleg én sem nézem már több éve, mert egyszerűen nem érdekelnek az olyan műsorok sem, amibe egy 15 éves gyerek pattog, és mondja a hülyeségeit, se az olyan dolgok, amik disney channel-re valók meg nickelodeon blokk(maximum spongya bob, de annak sincs semmi köze egy zenecsatornához). műsorvezetők is hulladékok, meg voltam hívva viva comet-re, tehát elmentem, mert van 1-2 barátom a zenei életben. hát egészen elviselhető volt, de amikor visszanéztem az ismétlést, lesokkoltam, hogy a két drága műsorvezető annyira nem volt képben, hogy esetleg a tavalyi cometen kik voltak jelöltek...és előszeretettel benyomták anti fitness clubnak is meg még másnak is ezt a témát, akik tavaly nem is voltak jelöltek...szomorú...régen még ezt is tanították, hogy valaki tv-be szerepeljen, vagy válogatták, most meg szinte én is jelentkeznék, kitalálnék magamról egy érdekes sztorit, és máris bevettek...
2012. nov. 7. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Részben te is változtál, jobb irányba. A média is változott, rossz irányba. Sajnos a színvonal süllyed, úgy gondolom, szándékoltan gyorsuló ütemben. Valamiért nagyon azt akarják hogy a mai fiatalok nagyon hülyék legyenek, erre hajt a viacom csoport , élén az MTV-vel.

Rége, amikor még Z+ volt a viva, akkor én sokat éztem bár már akkor is éreztem én is az enyhe néphülyítést.

de a mai fiatalok lesznek olyan okosak hogy nem kajálják be a szart :)

2012. nov. 8. 23:57
 7/8 DJ Radi Hawer válasza:
2010-ban voltak a legjobb zenék és utána 1re csak rosszabbak lettek + Ben-t Zola-t és Ada-t is lecserélték. Minden tönkrement. Eltűnt a sok zenés cucc ami kellett mert azért zene csatorna. 2010 bevésődött az emlékezetembe. A legjobb zenék mentek és éjjel-nappal. Most meg Random Marci, Kim Kardashian, V mint Viktória meg a többi. A zenéket sikerült összeszedjem ha érdekel. http://www.youtube.com/watch?v=_bQFuNpal04&list=PL5B102008CE.. Minden jó volt és megjött a Nyár vége és onnantól romlott el minden.
2013. aug. 5. 00:05
 8/8 anonim ***** válasza:
5ös vagyok. én már Ben-t se sorolnám a jó műsorvezetőkhöz. Ő is az a tipikus divatműsorvezető, akinek nincs semmi egyedi tulajdonsága, csak jól néz ki, és feltehetőleg a sok tinicsajnak bejött. Bár ő is átigazolt az RTL-hez, ott sem jobb...Ő szerintem Sebestyén Balázsra hajaz, próbál ő is ilyen kicsit bunkóbb poénokat belőni, vicces lenni, de nem egyedi. Zolát nagyon bírtam...vele tényleg jó volt a Megálló...most meg már azt se tudom, ki vezeti...talán Sanyóca, vagy már lehet az se. Az is kegyetlen, bár fejlődik...tavalyi viva cometen ő volt az egyik delikvens, aki nem volt képes utánnanézni, hogy előző évben kik voltak ott, és mondott összevissza mindent a vörös szőnyegen. Közben tudok jelenteni az idei Viva Cometről, mert szintén ott voltam. Érezhetően még durvábban visszaesett a színvonal. Maga a műsor is inkább közös fellépésekből állt, és lezavarták az egész díjátadót...még szerencse, hogy ingyen volt, mert bántam volna, ha fizetni kellett volna érte. Hangosítás is konkrétan olyan volt, hogy csak a basszust lehetett hallani a helyszínen...szóval van mit kritizálni a viván :D pirospont, hogy idén a szünetekbe nem rakták fel randommarcit a színpadra, hanem a vörös szőnyegen volt...:D
2013. aug. 5. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!