11/19 anonim válasza:
szerintem antal timi és oláh gergö a legjobbak zámbó mehet haza
12/19 anonim válasza:
az fogja megnyerni, aki a műsorkészítők szerint a legtöbb nézőt vonzza.. ez üzlet.. és mint ilyen, rohadtul manipulálják is.
13/19 anonim válasza:
Lehet hogy megnyeri de csak azért mert a sok Jimmy rajongó rászavazz.Nem értek viszont egyet a többi emberekkel hogy Oláh Gergőnek kéne megnyerni.Szerintem legyen ő csak harmadik.Nekem Stone a kedvencem de hát ő nem olyan aki meg nyerheti.Szerintem Antal Timinek kéne megnyernie.
14/19 anonim válasza:
Stone is valóban jó, nekem is kedvencem, de ugyse ő nyeri, fiatal kell nekik... Bár megérdemelné már.
15/19 anonim válasza:
Remélem nem a Zámbó nyeri néztem tegnap az after x-et is és sztem Gesztinek vol igaza h nem kéne a Krisztiánnak olyan dalt énekelni ami az apjáról szól -.- Hajrá Adélka és Gergő
16/19 anonim válasza:
Szerintem is az Oláh Gergőnek kellene megnyernie
17/19 anonim válasza:
Adél a legjobb, neki kell nyerni.
18/19 anonim válasza:
Adélka ari, de hamis. Gergő és Timi a nyerő. Egyébként, ha nem tudnátok: Zámbó is cigány, de negyed olyan tehetséges nincs, mint Gergő, pedig neki nem volt az apja ünnepelt sztár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!