X-Faktor 3 vagy The Voice?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 00:18
2/17 anonim válasza:
Egyértelműen X-Faktor...és benne Oláh Gergő♥:) !
4/17 anonim válasza:
az X faktorból Oláh Gergő aki ér valamit,-ha nem ő nyeri nagyon csalódott leszek-engem most a Voice jobban érdekel...
5/17 anonim válasza:
Meglepő, de a Voice most színvonalasabb, a kritikusok szerint is. Az x nagyon béna.
7/17 anonim válasza:
A Voiceban szerintem is sokkal magasabb a színvonal. Eddig mindig az X faktorra voksoltam a Megasztárral szemben,főleg amikor Szíj Melinda volt ott, meg aki megnyerte az a szőke, hát, na mindegy, nálam velük telt meg a pohár, ezen az elven bárki lehet sztár, elvégre még énekelni sem kell tudni az énekeseknek. A Voiceban sokkal jobb énekesek vannak, mint az X-faktorban.
8/17 anonim válasza:
Ti se tudjátok,valahol nem lehet visszanézni?:((
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
9/17 anonim válasza:
Nagyon vártam az x-faktort, mert nagon sok jó énekes volt a válogatáson, de valahogy egy sem került be a 12 közé.
A tegnapi adás nagyon gyenge volt, nem is értem miért ájuldoztak a gyönyörtől a mentorok, én untam és sokszor elkapcsoltam, talán az egyetlen aki jól énekelt Oláh Gergő és a lánytrio, a Like. Ezek után reménykedem, hogy a Voice jobb lesz.
10/17 anonim válasza:
egyértelmű hogy a Voice sokkal izgalmasabb és jobb is. Én mondom pedi én mind a 2 xfaktort néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!