Ha választanod kéne X faktor vagy Voice?
A Magyar verzióban értve.
Számomra Voice.
X faktor.
Voice nagyon gagyi szerintem.
X faktor mas hangulatu,vagy lehet ,mert en rtl es vagyok,nem tudom..de ez a voice nekem nem tetszik,nem elvezheto.
"22:42 Mivel az Xfactorba bárki mehetett, a voice-ba meg úgy hívták be az embereket, akik alapból énekesek"
Bocs,lehet, hogy elviekben ezzel hirdeti magát a Voice (inkább külföldön), de attól még ez jó nagy baromság, a gyakorlat nem igazán ezt tükrözi.
csak néhány példa :
X faktor 1. széria profi - félprofi, de legalábis nem amatőr indulói , akik szerepeltek már tévéműsorokban, vagy zenei végzettségük van vagy volt CD-jük,saját daluk, klipjük, vagy színészek-musicalesek voltlak ...stb. :
Vastag Csaba, Wolf Kati, Takács Nikolas, Summer Sisters, Szabó Mariann.
Ez szinte a mezőny fele.
Azon kívül Veca is szerepelt már tehetségkutatóban , filmesekkel dolgozott a magánéletétben, tehát média- és zeneközeli világban mozgott.
Vastag Tomi a bátyjával járt fellépni, egy színpadon volt csomó ismert musicalszínésszel.
Ehhez képest a mai Voice-ban ott voltak az ikrek, a hippi csaj, több srác is, akik vagy teljesen szüzek ilyen téren és full amatőrök vagy csak kisebb próbálkozásaik voltak (a hippi csaj próbálkozott már a megában.)
Szóval jóval több amatőr volt, mint profi.
Egyértelmű, hogy az X-ben rengeteg profi fordult eddig elő.. Akkor miről beszélünk ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!