Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szoktátok nézni a Jon Kate és...

Szoktátok nézni a Jon Kate és 8 gyerek cimü müsort? Mi a véleményetek róluk? Élnétek ekkora családban?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Én régebben néztem. Nagyon kiborultam, ennyi gyereket nem tudnék elviselni napi 24 órába!! Ráadásul egy csomó ikrek... De innen látszik, h mennyi pénzük van! Múltkor Disney Land-be voltak.. Szóval.. Khm. Akinek ennyi pénze van hát ölje a gyerekeibe.. :P

Na meg az anyától is kiborultam.. Tisztaságmániás meg alapból sztem fent hordja az orrát..

2009. aug. 8. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

néha szoktam nézni.

Aranyosak, de nagyon fárasztó lehet ennyi gyerekkel a nap 24 órájában foglalkozni. Mintha mindig oviban lennél.

Esetüken a 2 lány után jött a másik 6, nem nagyon tudtak választani... most azt nem lehet hogy oké, megint csak 2-t akarunk, a másik 4 menjen máshoz...

Ennyi gyerek lett, nagy család lettek, de így szeretik egymást és ez így is van jól

2009. aug. 8. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már nem nézem,mert képmutatás az egész,mint nálunk a Győzike show.Pár hete olvastam itt a neten,hogy most épp válnak a 8 közös gyerekük ellenére,mert kiderült hogy a pasi(Jon)szeretőt tart,erre anyuka is bevallotta,hogy bizony ő sem volt épp mindig hűséges 8 gyermeke apjához... Még a válási procedúra közben is filmezik őket.Szép?
2009. aug. 8. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Már hivatalos a válás sajnos.

Én nem néztem soha. Csak olvastam róluk cikkeket. Én csak a gyerekeket sajnálom! Szegények! Mert a szülőknek valamelyest volt választásuk, hogy akarnak-e még gyereket vagy sem (persze tudom, hogy azt nem ők választották, hogy 6-os ikreik legyenek, természetesen én is azt mondtam volna hogy ha ennyi baba megmaradt, akkor ennyi lesz és kész) de a gyerekek szegények ebbe születtek, nekik nem volt beleszólásuk a szüleik döntésébe.

2009. aug. 9. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Azon is látszik, hogy mennyire nehéz, hogy a szülők sem tudtak együtt boldogulni. Oké, van, aki gyerek nélkül sem tud, de ez azért betesz egy házasságnak. Nekem most még csak 1 gyerekem van, de így sem jut annyi idő a másikra. 8 gyerek mellett meg elképzelni sem tudom, hogy mennyi idő jut a szülőknek magukra vagy egymásra és ők még fiatalok ekkora felelősséghez és kötöttséghez. Vannak, akik jól meg tudják oldani sok gyerekkel, de nekik egyszerre születtek és így mindegyik nagyon pici még. Ha nem ikrek lettek volna, akkor talán a nagyobb gyerekeknek köszönhetően könnyebb lett volna boldogulni. Nem tudom, hogy az anyuka mit fog csinálni ezután, hisz gondolom, eddig a férje fizetéséből éltek meg a műsor által. Egyébként nem hiszem, hogy olyan baromi gazdagok lettek volna alapból, de ahová mennek, azt valszeg kifizeti nekik a TV...
2009. aug. 10. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
áh az amerikai sajtó most nagyon rájuk koncentrált, állandóan beszélgetős műsorokba hívják mindkettőjüket, én nem féltem őket anyagilag. Csak a gyerekeket sajnálom!
2009. aug. 10. 21:30
 7/7 anonim válasza:

Én nagyon szeretem a gyerekeket,de szerintem ez már nekem is sok lenne..

Amugy azthallotam valahol,hogy Jon és Kate most válofélben vannak,mert állítólag Jonnak már rég óta szeretője volt,viszont kiderült,hogy Kate is félre lépett már..csak tudnám,hogy akkor most ezzel a sok gyerekkel mi lesz..szétszakítják öket?!

2009. okt. 14. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!