Szoktátok nézni a Jon Kate és 8 gyerek cimü müsort? Mi a véleményetek róluk? Élnétek ekkora családban?
Én régebben néztem. Nagyon kiborultam, ennyi gyereket nem tudnék elviselni napi 24 órába!! Ráadásul egy csomó ikrek... De innen látszik, h mennyi pénzük van! Múltkor Disney Land-be voltak.. Szóval.. Khm. Akinek ennyi pénze van hát ölje a gyerekeibe.. :P
Na meg az anyától is kiborultam.. Tisztaságmániás meg alapból sztem fent hordja az orrát..
néha szoktam nézni.
Aranyosak, de nagyon fárasztó lehet ennyi gyerekkel a nap 24 órájában foglalkozni. Mintha mindig oviban lennél.
Esetüken a 2 lány után jött a másik 6, nem nagyon tudtak választani... most azt nem lehet hogy oké, megint csak 2-t akarunk, a másik 4 menjen máshoz...
Ennyi gyerek lett, nagy család lettek, de így szeretik egymást és ez így is van jól
Már hivatalos a válás sajnos.
Én nem néztem soha. Csak olvastam róluk cikkeket. Én csak a gyerekeket sajnálom! Szegények! Mert a szülőknek valamelyest volt választásuk, hogy akarnak-e még gyereket vagy sem (persze tudom, hogy azt nem ők választották, hogy 6-os ikreik legyenek, természetesen én is azt mondtam volna hogy ha ennyi baba megmaradt, akkor ennyi lesz és kész) de a gyerekek szegények ebbe születtek, nekik nem volt beleszólásuk a szüleik döntésébe.
Én nagyon szeretem a gyerekeket,de szerintem ez már nekem is sok lenne..
Amugy azthallotam valahol,hogy Jon és Kate most válofélben vannak,mert állítólag Jonnak már rég óta szeretője volt,viszont kiderült,hogy Kate is félre lépett már..csak tudnám,hogy akkor most ezzel a sok gyerekkel mi lesz..szétszakítják öket?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!