Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » "Kis méretű nagylányok"! (:D)...

"Kis méretű nagylányok"! (:D) Ti is szoktatok gyerek méretű ruhákat venni, gyerekosztályon szétnézni?

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagyok, de már kitapasztaltam, hogy jók rám a 152-es méretű gyerek ruhák. És sokszor szét is nézek a gyerekosztályokon, meg volt már, hogy vettem is onnan valamiket... Ez szerintetek "ciki"? :S Én néha kicsit parázok olyankor, hogy majd az eladók hülyének néznek, vagy találkozok valami ismerősömmel, és... :S:S

Hát nyilván nem rózsaszín barbibabás meg hannamontanás meg mesefigurás ruhákat veszek onnan, hanem ilyen normálisakat. Néha olyan szépeket tudnak árulni, nekem meg épp illenek a stílusomhoz az ilyesmik :D

Szóval érdekelne, hogy esetleg vannak-e "sorstársaim" :D

2011. aug. 18. 10:54
 1/9 szamóca.. ***** válasza:

naná ;D

márkásabb cipőüzletekben adidas, nike ilyesmi) a gyerekméret ugyan úgy néz ki mint a felnőtt, csak fele annyiba kerül.

ruhákból is van ilyen, bár abból sosem vettem márkásat, de sűrűn keresgélek én is gyerek vagy tini osztályon:)

régen ez kellemetlenebb volt, emrt akkor minden gyerekcipőn ott ficegett a kiselefánt, mostmár szerintem kb platformot is tudnék ott venni, olyanokat árulnak...

2011. aug. 18. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Ne haragudj meg rám,de szerintem ciki...mert a lehet,hogy találsz olyat ami jó rád de akkor is gyerekes...Szerintem max ha a Fórumból veszed meg a gyerek ruhákat mert azok jól néznek ki. De te tudod (:
2011. aug. 18. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is vettem már a H&M-ben "gyerekruhát"... Egyáltalán nem gyerekes, sőt szerintem a mostani gyerekruhák többsége inkább a felnőttes... Olyan ruhákat csinálnak ma már a gyerekeknek, mintha kis felnőttek lennének. Múltkor is olyan szép, kifejezetten NŐIES, csinos kötött kardigánt láttam pici méretben, hogy még sajnáltam is, hogy nincs nagyban...
2011. aug. 18. 12:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi :-)

Hát nekem a lábam nagyobb, azt hiszem, 35-ig gyerekméret a cipő :-)

Nem sértődök meg, ha valaki szerint ciki, azért tettem fel a kérdést :-) De 3. válaszolónak van igaza szerint, hogy csomó felnőttes, nőies ruhát gyártanak a kislányokra, főleg ilyen nagyobb méretekben, de már amúgy egy 2 évest is fel lehet úgy öltöztetni, hogy akár én is felvehetném azt az összeállítást :D

Én nem szoktam ilyen drága boltokban vásárolni, nekünk ilyenre nem futja :-/ De olcsóból is lehet szépet találni, csak ki kell fogni :-)

2011. aug. 18. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Én meg 30 éves vagyok, de simán szoktam találni magamnak a H&M-ben nagyon csini, felnőttes ruhákat... miért ne vehetném meg? Senki meg nem mondja róla, hogy gyerekosztályon vettem.... :)
2011. aug. 18. 12:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen vásárolok a H&M gyerekosztályán.Elég vékony vagyok,ezért nadrágból sokszor még a 34-es is nagy..úgyhogy marad a 170-es gyerek méret.

Eddig senki nem mondta meg egy jeggingsemről,vagy farmeromról sem,hogy a gyerek osztályon vettem.

Arról nem is beszélve,hogy sokszor volt már olyan,hogy a női részlegen teljesen ugyanaz a kardigán/póló/farmer dupla annyiba került.

Viszont volt télen egy T-mobile-os reklám.Tudjátok az a hóemberes,amikor a végén odaül melléjük tévézni.Na ott egy 5 év körüli kislánynak ugyanolyan színes kockásinge volt,mint nekem(mellesleg én 16 vagyok).Semmi gyerekes nincs rajta egyébként,csak egyszerűen színes.Az egyik barátnőm ki is szúrta,és nem mert rákérdezni,csak finoman.

Aztán mondtam neki,hogy igen,tudom,hogy ugyanolyan..a H&M gyerekosztályán vettem kemény 2450 ft-ért.Tökre meglepődött,hogy így bevallottam.Aztán a végén együtt röhögtünk rajta.Mert azért vicces a tudat,hogy egy óvodás kislánynak ugyanolyan ruhája van,mint egy 16 évesnek.:)

Úgyhogy én nem szoktam ilyeneken parázni.Sőt!Büszke vagyok rá,hogy ennyire vékony vagyok.

Ami az eladókat illeti.Nekem mindig akkora pechem van,hogy teltebb nőknél fizetek,és nem egyszer volt már olyan,hogy amikor leszedte a ruháról azt a csipogót,végig nézett rajtam.Én meg visszanéztem rá..és?

Ne törődj velük.:)

Nyugodtan vásárolj a gyerek osztályon!

2011. aug. 18. 18:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!! :-)))
2011. aug. 18. 18:29
 8/9 anonim válasza:

Igen, én is szoktam:) Pedig már 34 vagyok, 2 kisfiúval, 173 cmvel és 41 lábbal...

A fürdőruha alsómat is a gyerekosztályon vettem, meg pár felsőt is. Most mit lehet tenni? A felnőtt osztályon nem sűrűn találok pl. 100% pamut felsőket, a gyerekrészlegen meg igen.

2011. aug. 22. 15:36
 9/9 Dj Bax ***** válasza:
PErsze nyugodtan nem ciki mé lenne ha jól nézki. ÉN fiú vagyok 29 és vékony alkatú és a bő nacika amúgy se szeretem és a 164-170 körülig vannak mikor találok jott jót ami nem bő és vanak ruhák amik nagyban is vannak meg kicsiben is
2016. febr. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!