Árt az egészségnek, ha egy gyerek már fiatalon magassarkút hord?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 09:57
1/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk 12-13 éves korban.
2011. aug. 13. 10:02
2/9 anonim válasza:
hát én 15 voltam mikor elkezdtem ...és telitalpúval, meg kisebb sarokkal...hát nem tom, esetleg 13-14 de kicsivel kezd nagyon...nem is tom...
5/9 anonim válasza:
hogy ne ártana? eldeformálódik a talp, a gerinced tönkremegy, huszonévesen már olyan hátfájós leszel mint az öreg anyókák.
7/9 anonim válasza:
Néha-néha fel lehet venni, ünnepekre buliba, de állandóan inkább ne tedd (max, amit előttem is írtak, valami telitalpú, párcentis sarokkal, kerek orral fazont nézz ki). Sajnos én elrettentő példa lettem, mivel kiskorom óta tűsarkú cipőt hordtam, hegyes orral, és szépen kinőtt két nagy bütyök a lábfejemen. A nagyobbik gond, hogy ezt hiába műtteted meg később, mert sajnos idővel visszanő. Nekem szerencsére a gerincemmel nem lett gond, de ez is elég, hidd el.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem állandóan gondoltam,hanem évnyitó,évzáró,színház,ilyesmi.11 centis az sok 14 évesnek?:S
2011. aug. 19. 08:52
9/9 anonim válasza:
Sok! Maximum 5-öt engednék, abban talán még járni is tud és nem néz ki röhejesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!