Szoktatok a gyerek előtt pukizni?
pont párnapja gondolkodtam ezen.
Nem soká megszületik a baba és vajon fogok-e előtte pukizni.De arra jutottam, hogy inkább nem.
Ez egy érdekes... Végülis egy természetes dolog ha belegondolunk. De mégis nem nagyon merünk mások előtt - még néha a gyerek előtt sem - pukizni.
Én attól félek, hogy majd a gyerek elmeséli az oviban a nevelőknek, hogy "anya szokott ám hangosakat pukizni". Mert tudjuk hogy a gyerek mindent elmesél az oviban, ami otthon történik...
Várok még válaszokat!
Én nem szoktam, de nem azért, mert a gyerekem, hanem mert nálunk nem szokás, ezt mindenki a wc-ben intézi, nem mások előtt (a kicsik persze nem). Ahogy a párom előtt sem, úgy a gyerekeim, a szomszédok, az ismerősök, barátok, idegenek előtt sem.
Persze van, hogy kicsúszik, nem lehet visszatartani, akkor sincs vége a világnak. De általában azért nem egymás előtt intézzük.
Amugy tényleg mi van , ha elmeséli az oviban ? Vagy azt, hogy apa böfög néha, ha kólát iszik...? Max mosolyog egyet az ovónő, esetleg hozzáfűz vmit, ennyi.
Ennél sokkal durvább dolgok vannak, amit a gyerekek megfigyelhetnek a szülőkön és sztorizgatnak róla az oviban. Pl keresztfiam büszkén mesélte három havonta, hogy megint új apukája van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!