Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok a gyerek előtt pukizni?

Szoktatok a gyerek előtt pukizni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
igen...:) a férjem elött nem, a gyerek elött igen....milyen fura,ha belegondolok....
2011. júl. 23. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:

pont párnapja gondolkodtam ezen.

Nem soká megszületik a baba és vajon fogok-e előtte pukizni.De arra jutottam, hogy inkább nem.

2011. júl. 23. 08:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Ez egy érdekes... Végülis egy természetes dolog ha belegondolunk. De mégis nem nagyon merünk mások előtt - még néha a gyerek előtt sem - pukizni.

Én attól félek, hogy majd a gyerek elmeséli az oviban a nevelőknek, hogy "anya szokott ám hangosakat pukizni". Mert tudjuk hogy a gyerek mindent elmesél az oviban, ami otthon történik...

Várok még válaszokat!

2011. júl. 23. 08:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam, de nem azért, mert a gyerekem, hanem mert nálunk nem szokás, ezt mindenki a wc-ben intézi, nem mások előtt (a kicsik persze nem). Ahogy a párom előtt sem, úgy a gyerekeim, a szomszédok, az ismerősök, barátok, idegenek előtt sem.

Persze van, hogy kicsúszik, nem lehet visszatartani, akkor sincs vége a világnak. De általában azért nem egymás előtt intézzük.

2011. júl. 23. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Amugy tényleg mi van , ha elmeséli az oviban ? Vagy azt, hogy apa böfög néha, ha kólát iszik...? Max mosolyog egyet az ovónő, esetleg hozzáfűz vmit, ennyi.

Ennél sokkal durvább dolgok vannak, amit a gyerekek megfigyelhetnek a szülőkön és sztorizgatnak róla az oviban. Pl keresztfiam büszkén mesélte három havonta, hogy megint új apukája van...

2011. júl. 23. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Szoktunk mert ez nem szégyellnivaló családon belül az otthonunkban.A lányom már iskolás, de soha eszébe sem jutott erről beszélni, gondolom azért mert természetes számára, hogy ez is az emésztésünk része, nem pedig egy különleges, vicces valami amiről jó móka az óvónéniknek beszélni.
2011. júl. 24. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!