Hogy tetszik a The Voice?
Tudom, még ez az első adás, de már egyéb honlapokon sok vélemény megfogalmazódott.
Nekem az jött le, hogy már látásra színvonalasabb, mint az X-faktor, meg a Megasztárok. Nincsenek gyorskiesők, önmagukat lejáratók. Itt komolyan a lényegre térnek, és válogatnak. Tetszik a "forgószék technika is", így nem a külső alapján dől el a dolog, és ez egy újdonság a tehetségkutatók tömkelegében.
A zsűri szerintem jó, de kiérződik az egyének szerepe. Pl: Somló-"vén róka", tapasztalt profi, Malek-"anyáskodó, érzelmes, Caramel-lazább profi, Mező Misi-vagány rocker, néha Caramelt cukkolja.
Szerintem lenyomja az X-faktort, egyrészt ez egy újfajta műsor, tehát nem egy ezredik folytatás, és az emberek kíváncsiak az újra, másrészt komolyabban veszik a figurát.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én nem is nézem az idei X-faktort. Már az elején lemaradtam, és már nem akarok bekapcsolódni, inkább szombatonként filmet nézek, meg engem inkább ez az újdonság érdekel.
És mikor hallottam, hogy a Zámbó fia a hamis hangja ellenére bent maradt, nem tudom, szerintetek nem bundagyanús a dolog?
Rakjuk félre a pénzt és a Zámbót.
A The Voice (egyben TV2, talán a Jóban Rosszbant leszámítva) a béka seg.e alatt van az X-Faktor és RTL hez képest.
A Voice számomra unalmas volt, Malek túlpörgött, a tetkós egy marha, a Somlót meg már hagyjuk is, a Caramell a normális. A műsor LÉNYEGE, hogy nem látom ki vagy, a hang számít. Ez tök jó. 1. adásban szerintem 2x is volt, hogy "Ha láttalak volna, továbbmehetsz." Ennyit erről.
Ezeken kívül nem volt benne vicces szereplő. Az X-Faktort nem azért nézte a válogatók alatt 2 millió ember, mert nincs elég jó énekes (minden sarkon már van), hanem mert lehet rajta röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!