Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy tetszik a The Voice?

Hogy tetszik a The Voice?

Figyelt kérdés

Tudom, még ez az első adás, de már egyéb honlapokon sok vélemény megfogalmazódott.

Nekem az jött le, hogy már látásra színvonalasabb, mint az X-faktor, meg a Megasztárok. Nincsenek gyorskiesők, önmagukat lejáratók. Itt komolyan a lényegre térnek, és válogatnak. Tetszik a "forgószék technika is", így nem a külső alapján dől el a dolog, és ez egy újdonság a tehetségkutatók tömkelegében.

A zsűri szerintem jó, de kiérződik az egyének szerepe. Pl: Somló-"vén róka", tapasztalt profi, Malek-"anyáskodó, érzelmes, Caramel-lazább profi, Mező Misi-vagány rocker, néha Caramelt cukkolja.

Szerintem lenyomja az X-faktort, egyrészt ez egy újfajta műsor, tehát nem egy ezredik folytatás, és az emberek kíváncsiak az újra, másrészt komolyabban veszik a figurát.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. okt. 13. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nos, én nyomon követem a külföldi Voice-t is, ezért akaratlanul is ahhoz viszonyítok. (sajnos) A színvonal valóban remek, bár az első adás kicsit döcögősen indult szerintem, a zsűri is elég rutintalannak tűnt, ahogy a műsorvezető is. Reménykedem benne, hogy a fantasztikus koncepciót még ez sem tudja tönkretenni, bár Somló Tamás kritikán aluli véleményem szerint. Konkrétan figyeltem az első perctől fogva, egyetlen értelmes, építő jellegű hozzászólást nem bírt intézni a szerencsétlen versenyzőkhöz, akik nem mellesleg többségükben olyan félénkek voltak, hogy megértem miért csak ebben a versenyben mertek elindulni, amelyben a zsűri háttal ül. Az X-faktorból nyilván kiszórták volna őket, így hát felmerül a kérdés, mi is a színvonalas műsor? Ahol maga az adás van színvonalasan felépítve, ám silány tartalommal feltöltve (Voice); vagy az, ahol a műsor kereteit töltik ki színvonalas karakterekkel (X-faktor)? Igaz, a faktoros zsűri és a beállított közönség igencsak aláássa, amit a versenyzők nagy fáradsággal felépítenek, de erről majd egy másik topikban. :) Összességében mégis érdekes a Voice, mert új, mert HD, és mert (hál' Istennek) profi énekeseket is hallhatunk majd benne végre, akik második esélyért küzdenek. (Na de ez fair egyáltalán?...)
2012. okt. 13. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Jobban tetszett, mint az X-Faktor. Ebben külön dühít ennek a HAMIS "Zámbó királyfinak" a ma esti nulla szereplése. Persze a NEVE miatt rá szavazott a sok botfülü.
2012. okt. 13. 22:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Én nem is nézem az idei X-faktort. Már az elején lemaradtam, és már nem akarok bekapcsolódni, inkább szombatonként filmet nézek, meg engem inkább ez az újdonság érdekel.

És mikor hallottam, hogy a Zámbó fia a hamis hangja ellenére bent maradt, nem tudom, szerintetek nem bundagyanús a dolog?

2012. okt. 13. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Megnyeretik vele Zámbó HAMISSAL. Egyébként is csak a BEVÉTEL érdekli ezeket, minden eddigi szavazatot töröltek, hogy nyomogassa újra mindenki a minél több SMS-t! Hát én ezek után csak a Voice-t vagyok hajlandó nézni.
2012. okt. 13. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
A válogatók után ott is minden a pénzről fog szólni.
2012. okt. 14. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Rakjuk félre a pénzt és a Zámbót.

A The Voice (egyben TV2, talán a Jóban Rosszbant leszámítva) a béka seg.e alatt van az X-Faktor és RTL hez képest.

A Voice számomra unalmas volt, Malek túlpörgött, a tetkós egy marha, a Somlót meg már hagyjuk is, a Caramell a normális. A műsor LÉNYEGE, hogy nem látom ki vagy, a hang számít. Ez tök jó. 1. adásban szerintem 2x is volt, hogy "Ha láttalak volna, továbbmehetsz." Ennyit erről.

Ezeken kívül nem volt benne vicces szereplő. Az X-Faktort nem azért nézte a válogatók alatt 2 millió ember, mert nincs elég jó énekes (minden sarkon már van), hanem mert lehet rajta röhögni.

2012. okt. 16. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!