Eddig hogy tetszik a Voice?
jó, hogy végre énekelni tudó emberek lesznek benne, nem úgy, mint a megasztárban vagy az x-faktorban.
viszont nagyon nyálas.
Most ugye a Voice-t kerdezted..hat nekem nem tetszik,olyan gagyi ,meg a musorvezeto sem talpraesett. Zsuri meg csak szimplan unszimpatikus. Szoval osszessegeben nem tetszik,nem is fogom nezni....
X faktorrol annyit,h valoban van EGY szemely ,aki nagyon nem oda valo..lehet tobb is,de EGY nagyon nem. Mert csak szineszi tehetsege meg egoja van ,neve:Csobot Adel...ki mas??!
Irrital konkretan..
Volt valaha jó magyar készítésű sorozat/tehetségkutató?
Egyről sem tudok, nézzétek a külföldit.
persze, semmi sem az, aminek látszik, de ezen kár agyalni, mert az a szórakozás rovására megy.
természetesen nem ez a műsor a szórakoztatás csúcsa, tudom. szerintem amúgy háromféle néző van:
a pesszimista, aki összeesküvés elméleteket gyárt, majd rájön, hogy a műsor csak egy színjáték, a cél a nép hülyítése, pénzcsinálás, olcsó drámai eszközökkel. lehet, hogy így is van, de erre írtam, hogy az ilyen ember nem tud semminek örülni, akkor inkább ne nézze, úgysem tudja élvezni.
van a másik véglet, aki mindent bekajál, megnézi az összes részt az elejétől a végéig, együtt sír a szereplőkkel, bármikor tud egy másik ilyen típusú nézővel fél órát vitatkozni, hogy kinek kéne nyernie, kivel volt igazságtalan a zsűri, és meg van győződve róla, hogy a győztes világsztár lesz.
a harmadik, az okos ember, aki egy ilyen műsort a zene miatt néz, ha egy jó produkciót lát, akkor felhangosítja a tv-t, egy gyenge, neki nem tetsző résznél pedig feláll és nem nézi.
A The Voice (egyben TV2, talán a Jóban Rosszbant leszámítva) a béka seg.e alatt van az X-Faktor és RTL hez képest.
A Voice számomra unalmas volt, Malek túlpörgött, a tetkós egy marha, a Somlót meg már hagyjuk is, a Caramell a normális. A műsor LÉNYEGE, hogy nem látom ki vagy, a hang számít. Ez tök jó. 1. adásban szerintem 2x is volt, hogy "Ha láttalak volna, továbbmehetsz." Ennyit erről.
Ezeken kívül nem volt benne vicces szereplő. Az X-Faktort nem azért nézte a válogatók alatt 2 millió ember, mert nincs elég jó énekes (minden sarkon már van), hanem mert lehet rajta röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!