Ki nézte ma az RTL-en ezt a műsort? Mi lett a végén?
Figyelt kérdés
A címét sajnos nem tudom, és nem tudtam végig nézni, 17:15 kor kezdődött, és arról volt benne szó, hogy a férj azt hitte, hogy a felesége megcsalta, mert DNS teszt alapján kiderült, hogy nem tőle van a legkisebb gyerek, és kiderült, hogy az anyja se a vér szerinti anyja, vagyis elcserélték. Odáig láttam, hogy elindultak a kórházba kideríteni, hogy ott mit tudnak az ügyről, és sajnos nem tudtam tovább nézni, de nagyon érdekel, hogy mi volt tovább. Tudna valaki segíteni?
Azt hiszem Az igazság nyomában, vagy valami ilyesmi.
2012. okt. 11. 18:59
1/2 anonim válasza:
ez egy "gyanú árnyékában" rész, talán online fenn van. nem emlékszem pontosan a végére, de valami olyasmi volt, h megkeresték az igazi gyereküket, és találkoztak vele, meg a kislányuk is az igazi szüleivel, de aztán végülis ez az elcserélt kislány maradt velük, és rendszeresn találkoztak a másik családdal, ahol az igazi gyerek élt.
2/2 anonim válasza:
Igen a gyanú árnyékában volt, de ez 1 régi rész volt , még jómultkor ezt leadták pár hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!