Nézte valaki az ATV-n a fórum című műsort?
Én nagyon ritkán nézek TV-t de most ugy alakult, hogy néztem belőle pár percet egészen eddig a beszélgetésig:
Egy nénike betelefonált és sajnáltatta Kertész Ákost a magyarokat szidta. Elkezdtek beszélgetni a műsorvezetővel a besúgókról és mondta a műsorvezető, hogy volt egy kisgazdapárti politikus(nemtudom mi a neve ő mondta de nem jegyeztem meg) aki sajnos már nem él, és kiderült, hogy ő is besúgó volt.
Aztán beszélgetni kezdtek Csurka Istvánról és ezt mondta (nem szó szerint) a műsorvezető: Csurka István mondjuk ki antiszemita nyilas volt.
Aztán elkezdték szidni a jobb oldalt, mert hogy mennyien voltak a temetésén a Csurkának, Orbán Viktor meg nem ment el a Göncz Árpád szülinapjára.
Tehát a besúgó képviselő jaj szegény már meghalt... Csurka aki nem rég halt meg ő nem gond, hogy meghalt lehet mondani rá mindent.
Engem ez felháborított főleg a hangnem ahogy mondták.
Nem néztem,de Csurkát illetően igazuk volt. Kertészt viszont nem sajnálom.
Az pedig felháborított,hogy Orbán ott volt a temetésen, de Göncz Árpádnak csak titokban küldött (ha küldött) gratulációt.
1. halottról vagy jót vagy semmit, oké hogy az igazat mondják de tiszteljék meg
2. Orbán nem volt ott a temetésen
3. Nem a nyilvánosság előtt kell küldeni lényeg hogy küldött(nem vagyok Orbán párti)
"Orbán Viktor meg nem ment el a Göncz Árpád szülinapjára. "
Orbán nélkül nem party a party... Komolyan, nem gyerekes ez a baloldal? De...
Ha ATV-t nézel, ne csodálkozz, hogy szidják a jobboldalt,mert ez a csatorna baloldali, ebből következik: ha Hír Tv-t, Echo TV-t, Duna TV-t, királyi tévét nézel, a baloldalt simfelik.
Egyébként szerintem Csurka jó író volt, de antiszemita, baromságokat beszélő politikus.
Csurkának voltak kicsit elborult dolgai, de antiszemitának, nyilasnak, fasisztának, rasszistának, nácinak nevezni rohadt nagy túlzás (van még valamilyen jelző, amivel a baloldal az összes jobboldalit ócsárolja?). Ezen kívül jó író volt és nem mellesleg nem küldte el a saját népét a halál vérvörös f.szára, mint Kertész.
Az ATV amúgy a legszánalmasabb ilyen témájú adó, maximum akkor nézem ha röhögni akarok.
Utolsónak: én Csurkát antiszemitának neveztem, a többi jelzőt nem én aggattam rá, továbbá nem ócsároltam az összes jobboldalit.
Szíved joga azt a csatornát nézni, amelyiket akarod, te röhögsz az ATV-n, én viszont nem nézem a kormánypárti csatornákat. Sokfélék vagyunk, és szerintem ez így van rendjén.
"Szíved joga azt a csatornát nézni, amelyiket akarod, te röhögsz az ATV-n, én viszont nem nézem a kormánypárti csatornákat. Sokfélék vagyunk, és szerintem ez így van rendjén."
A kákán is csomót keresés a probléma az ATVvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!