Nézte valaki a Kuponzsonglőrök műsort a TLC csatornán?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla?
Itthon mi ehhez hasonló hozható ki a kuponokból?
2011. nov. 13. 18:35
1/3 anonim válasza:
Én néztem,de szerintem itthon esélytelen úgy élni, mint Amerikában...Szerintem nálunk max vmennyi kedvezményt kaphatsz,de "ingyen" és akkora hatalmas mennyiségben nem hozhatsz el semmit a boltból. Nálunk megszabják h "a kedvezmények nem vonhatóak össze", és a db-szám is korlátozott. HA csak pl a Tesco-t nézed: mondjuk akciós az alma,de meg van szabva, h MVM (max megvásárolható mennyiség) x kg. Sajna.. :(
Te tudsz vmi ilyesmit itthon?
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ilyen nagyban azért nem lehetne csinálni, de van-e aki hasonlóan komolyan veszi az akciókat, kuponokat, pontgyűjtéseket, stb.? Mert azért spórolni tuti lehet vele ha okosan csinálja az ember...
2011. nov. 29. 11:35
3/3 anonim válasza:
Spórolni lehet az akciókkal,ha mást nem vesz az ember,csak az akciósat, de kísértés nagy,:) és sztem olyan nagy mértékűen nem lehet spórolni. Ma is néztem, és totál elképedek..van amikor még nekik fizet a bolt (!)... Ilyenről mi itt kis hazánkban nem is álmodhatunk...sajnos... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!