Patti111 kérdése:
Mért nem jó az Indavideo?
Figyelt kérdés
jelen pillanatba az összes gépet végigjártam a lakásba hogy megnézzem csak az én laptopomon nem jó ? Animét szerettem volna nézni de akármilyen videót nyitok meg szinte semmit se ad be ... ez csak nálam van így ?? Légyszíves nyugtassatok meg hogy ez nem csak nálam van így. (előre mondom hogy nem vagyok függő semmire csak picit ideges vagyok)2012. okt. 5. 19:24
1/5 anonim 

válasza:

Az indavideo egy borzalom,csak ennyi a véleményem,és nálam sem jó:D
3/5 Mayabee válasza:
Nekem tökéletesen működik az inda, de sokaknak nem megy. Az hogy ennek mi az oka, nem tudom.
4/5 A kérdező kommentje:
ahaa ... mindegy azért köszönöm ... akkor majd lesz valami >.<
2012. okt. 6. 09:32
5/5 anonim 

válasza:

Miért nem töltöd le ?
úgy nem kell soha várni a netre akkornézed amikor aakarod ráadásul akár 1080pben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!