Indavideo mért olyan ***vára nagyon sz@r, h nem lehet egy videot normalisan megnezni, mert vagy le sem tolti, vagy csak a 20 perces videobol 2 masodpercet jatszik le, mintha csak annyibool allna a video (felora toltes utan. )?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 23:29
1/7 anonim válasza:
nekem semmi bajom az indavideoval, vagy a videó hibás, vagy nálad van valami gikszer
2/7 anonim válasza:
Nekem normálisan megy, szóval nem az a sz@r. Egyébként ilyet akkor szoktak csinálni, ha közben akadozik a net.
3/7 anonim válasza:
Nalam is szar az indavideo! Minden mas mukodik, de az vmiert nem:(
5/7 anonim válasza:
A hiba az ön(ök) készülékében van...
6/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, youtubbal, vagy mas videomegosztoval nincs gond az én készulekemmel, csak az indavideon...
2010. szept. 22. 12:09
7/7 anonim válasza:
Nekem is rossz az indavideo néha, vna olyan hogy sok percen át várnom kell hogy betöltsön 1 videó :D , néha fel tud idegesíteni kicsit , hogy nem tudják megcsinálni normálisra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!