Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy kereshetem meg a Balázs...

Hogy kereshetem meg a Balázs showban látott Erzsike nevű lányt?

Figyelt kérdés

Akinek nem rémlik, hogy kiről van szó, itt van pár videó emlékeztetőül:

http://www.youtube.com/user/RealKaraokes#play/all/favorites-..

http://www.youtube.com/user/RealKaraokes#play/all/favorites-..

http://www.youtube.com/watch?v=3kO0ofad3XI

Nagyon kellene az e-mail címe vagy bármilyen elérhetősége, iwiw is jó, tényleg bármi. Nagyon szeretnék vele beszélgetni. Bármilyen (értelmes) ötletet szívesen veszek, és ezeket előre is köszönöm!

2009. aug. 1. 16:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Én is nagy Erzsike, Botos Ágnes, Olga néni fan vagyok. :)

Erzsikével még viszonylag könnyen felveheted a kapcsolatot: Iwiwen fent van. De sajnos a teljes nevét nem tudom. A youtubon viszont vannak régi osztálytársai, rájuk ráírhatnál biztos megmondanák.

Egyébként Leó meg a myvipen van fent, ha gondolod odaadom a nevét, tőle is megkérdezheted.

Sok sikert, nyugodtan kérdezz bármit, én nagy Mónika + Balázs show rajongó vagyok :)

SZERINTEM VIDD EL A KIS GYAKORIKERDÉSEDET PLASZTIKAI SEBÉSZETRE MERT RÁ FÉR!! HÁT NÉZD MÁ MEG!

2009. aug. 1. 16:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia! Jaj de jó, hogy rátaláltál a kérdésemre :) Sajnos nem tudok neked privát üzenetet írni, valamiért nem találom azt a gombot amire rákéne kattintani. De szeretnék pár kérdést feltenni, úgyhogy kérlek, ha nem jelent nagy gondot írj nekem privátba, és vegyük fel a kapcsolatot. Mégegyszer köszi a válaszodat :)
2009. aug. 1. 16:47
 3/11 A kérdező kommentje:
vagy itt az email cimeme: nekemismegy'kukac'citromail'pont'hu
2009. aug. 1. 16:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
myvipen is fent van, sajnos nem tudom pontosan milyen néven de ha rákeresel arra, hogy Nyusziettah (asszem:D) kidobja. Meg találkoztam az LD50es profiljával is:D:D
2009. aug. 1. 18:16
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindkettőtöknek :) Megtaláltam, írtam is neki levelet. Remélem nem törli élből, adatlapja alapján eléggé nem szereti, ha ismeretlenek írnak neki.
2009. aug. 1. 20:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, hogy csak most írok, de programom volt.

Itt az email címem, ha állnak még a kérdések nyugodtan kérdezz :)

hajralillazalanmarci@gmail.com

2009. aug. 1. 23:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Csepregi Nyusziettah???

Azzzjóóóó:D

Én Kolompár Macskusz vagyokxD

2009. aug. 2. 15:40
 8/11 anonim válasza:
Csepregi Erzsébetnek hívják.
2013. máj. 20. 16:11
 9/11 anonim válasza:

Sziasztok, nem akartam ezért külön kérdést feltenni. Hülyeséget sem akarok kérdezni. Egyik haverommal ezen "vitáztunk". Szerintetek Erzsike az zsidó? Lehet, hogy élből hülye a kérdés, meg Erzsikét sem akarnám ezzel kellemetlen helyzetbe hozni, ha véletlen ezt olvassa...de azért köszi a válaszokat előre is. Szép napot!

u.i.:Privátban írj választ, ennyit kérnék.

2013. aug. 9. 12:56
 10/11 anonim válasza:

Ezt találtam 2015-ből

[link]

2020. ápr. 30. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!