Örökbefogadtak, hol kereshetem fel az igazi szüleim?
Egyetértek az első válaszolóval.
Ennek ellenére: a gyámhatóság tud segíteni,őket keresd fel.
Szerintem már eléggé felnőtt vagy ahoz,hogy ezt egyedül eldöntsed,akarod-e ezt.
Jól gondold át.
Köszönöm szépen a válaszokat. Én is így gondolom, hogy nem kívánhattam volna jobb anyát mint aki felnevelt. Nagyon szeretem Őt, és ezért is nem szeretném nekik elmondani , hogy tudom.
A harmadik hozzászólása, nagyon elgondolkodtattot...
Valószínüleg , ha felkeresném az igazi szüleim , nekik se mondanám el ki vagyok, csak mégis bennem vagyfajta kíváncsiság (mostmár, eddig inkább düh volt).
Gyámhatóság. Viszont, csatlakoznék az előttem szólókhoz. Lehet, hogy az "igazi" szüleid nem úgy fognak fogadni, ahogy esetleg várod. Valószínűleg, ha érdekelnéd őket, már megkerestek volna. Nem jó az ilyesmit bolygatni. Illetve, miért nem mered elmondani a szüleidnek, hogy tudod a dolgokat? Az, hogy tudomást szereztél róla, nem szabadna, hogy bármit is megváltoztasson. Szeresd nagyon a szüleid, hisz ők magukhoz vetek, és sajátjukként szerettek, felneveltek..:) Ez az, amit értékelni kell...
üdv.
Szia,
Én mindenképpen beszélnék a szüleiddel erről, hiszen szereted őket, ők is téged, és valóban lehet, hogy egy csalódástól kímélnének meg. Megtiltani biztos nem fogják, hogy felkeresd a vér szerintieket, de legalább képed lenne arról, mi is történt valójában annó.
Ha szereted őket, biztos meg tudjátok oldani ezt így EGYÜTT. Ha nem kívánhatnál náluk jobbat, akkor meg főleg!!!!
Én erre bíztatnálak.
Biztos nekik is nehéz elmondani, tudhatják, hogy egyszer kiderül az igazság, de szerintem jobb őszintének lenni, mint titkokat rejtegetni.
írd meg hogy döntesz, és hogy mi volt a reakció, ha van kedved, én kíváncsi lennék rá.
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!