Melyik reklámtól mászol falra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 10:54
1/17 A kérdező kommentje:
Tárgytalan! Most láttam meg,hogy pár sorral lejjebb ugyanez van... :D
2009. aug. 1. 10:56
4/17 A kérdező kommentje:
Értem én! :)
2009. aug. 1. 12:35
5/17 anonim válasza:
az új Dreheres reklámtól... van benne egy ocsmány vörös pasi, és kivagyok tőle xDDDD
6/17 anonim válasza:
mindtől!!! A filmeknek pont a legjobb része következik...ééés reklám >:/
7/17 A kérdező kommentje:
Igen,az a vörös pasi nekem se szimpi.Viszont a zenéje tetszik a reklámnak.
Teljesen meglepődöm amikor izgalmas résznél tart a film és még sincs reklám... :D
2009. aug. 1. 15:18
8/17 anonim válasza:
ÁÁÁHH a K&H-stól kiver az ideg.Annyira idegesít h borzalmas.
Na ezt jól megmondtam:D
Ja meg a Danette-stől is.A többi is idegesít de ez a kettő a legjobban
9/17 anonim válasza:
Danone Activia! :D
Meg a folt eltávolítós. "Na és tegyünk egy meglepetés foltot ide anyának" És az anyjuk mosolygva nézi őket.. de gagyii :D Volt ilyesmi mikor magára öntötte a pörköltöt.
De a kedvencem a Sopronis (magyaros) meg ennek az átalakított 'vegyél magyar csirkét' verziója! :)
10/17 anonim válasza:
Nekem több is van :D Pl. ha fogsorrögzítős, fingás bántalamkkal küszködő puffadt fejecskék vagy hasmenéses, székrekedéses problémákra javasolnak valami gyógyegeret. Mindegyik idegesít, mert agymosás (minnél többször látod annál jobban hat a tudatalattidra). A Dreher reklám viszont nekem sem tetszik :D Van egy fejfájós tablettát reklámozó nő is, tőle a plafonra is fel tudnék mászni, annyira affektál. K§H-s reklámok, Negro cukorka reklám kiabálós házastársakkal fekete fehér képernyőn, és igen, ott vannak a UPC-s reklámok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!