Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ez most hogy is van? (Naruto)

Ez most hogy is van? (Naruto)

Figyelt kérdés

Szóval, most hogy a rákba került obito mellé madara? Én utoljára arra emlékszem, h az 5 kagéval harcol, említi hogy mennie kellene elkapni a kyuubit, aztán a kisöreg flessel egyet, nekiesik madarának , madara meg lehülyézi, aztán most meg hirtelen megjelenik obito mellett.

vagy majd kiderül jövő héten v utána?:D

2012. szept. 5. 19:25
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
azért érdekelne, miért Kakashi ölte meg Rint. :O
2012. okt. 6. 12:24
 32/36 anonim ***** válasza:
következő mangából biztos kiderül
2012. okt. 6. 15:05
 33/36 anonim ***** válasza:
Szó szerint szívbemarkoló pillanat volt.
2012. okt. 6. 19:21
 34/36 anonim ***** válasza:
ez fájt xD
2012. okt. 6. 20:07
 35/36 anonim válasza:

tessék egy helyről másoltam ki

Szerintem meg: Zetsu használta a klónját és csinált egy Rin-t. Kakakshival harcolt, majd pedig valahogy Zetsu "összekeverte magát" az igazi Rinnel és Kakashi azt hitte rá, hogy Zetsu klón, majd átdöfte a Raikrit rajta. Azt, hogy Rin kém és azt, hogy megint Danzou a sz*rkeverő, lehetségesnek tartom. Az sem hülyeség, hogy így tett szert az MS-re, mert Obito szerintem nem ölt meg hozzá közel álló személyt, és így neki is aktiválódott, mikor Kakashi ezt tette. Valaki írt valamit, amit szintén valószínűnek tartok, hogy Rinnek elment az életkedve és megkérte Kaksit, hogy ölje meg, aztán nagynehezen rávette.

2013. márc. 13. 16:51
 36/36 DiMyTrI válasza:

Rin volt a 3 farkú jinchurikije, de elrabolta őt a Köd falu. Az volt a Köd falu terve,h ha Konoha mentőcsapatot küld, akkor engedik nekik h visszavigyék Rint Konohába, majd ha visszaért kiengedik belőle a 3 farkút,h kezdjen el pusztítani Konohában.

Rin tudta ezt, elmondta Kakashinak és kérte h ölje meg, de Kakashi nem tette meg. Majd Kakashi átakarta szúrni az egyik ellenséget, de Rin közéjük állt és így ő halt meg.

2014. jan. 18. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!