Ez most hogy is van? (Naruto)
Szóval, most hogy a rákba került obito mellé madara? Én utoljára arra emlékszem, h az 5 kagéval harcol, említi hogy mennie kellene elkapni a kyuubit, aztán a kisöreg flessel egyet, nekiesik madarának , madara meg lehülyézi, aztán most meg hirtelen megjelenik obito mellett.
vagy majd kiderül jövő héten v utána?:D
Vagy valami csoda folytán jönne Kushina és Minato.
Azt Uzumaki Family vs Uchiha Family , azért hoppálenne!
Szerintem az történhetett, hogy Madara "mentette" meg Obitot a szikla alól, v mi...ez csak egy feltételezés xD
Én ezen az animén/mangán már meg sem lepődök xD Ugye Obito azt mondta, hogy azért lett ilyen, v mi, mert kakashi hagyta Rin-t meghalni...így nekem az sem lenne furcsa, ha kiderülne, hogy Rin lenne(az)(ál)Madara o_o xD
Remélem jövőhéten kiderül valami ezzel kapcsolatosan...de kíváncsi vagyok, hogy mi lett a Kagékkal ._.
nem hinném, az igazi madara halott volt akkor.
volt egy mozzanat amikor kabuto zsarolta az ál-madarát(obitot) azzal, h elétolta edotensei-el madarát koporsóban.
tudja fene, elvileg holnap már okosabbak leszünk :D
ne, Tsunade-t ne :/
ő az egyik kedvencem :/
egyébként úgy tűnik az lesz helytálló, hogy Madara mentette meg Obito-t
!SPOILER|SPOILER|SPOILER!
Szerintem lassan itt a Fináléja a Narutonak...
Szegény Tsunade, basszus remélem azért őt is valahogy megmentik.. Bár ha ilyen állapotban próbálja őket megmenteni akkor nem fogja sokáig bírni..
Hogy minden hokagénak ez a sorsa...:(
hát igen nagyon úgy tűnik amit te mondasz előző, hogy lassan itt a vége
egyébként ha Tsunade meghal, és Naruto legyőzi Madara-t meg Obito-t, akkor valószínűleg utána ő lesz Hokage
de ne haljon meg Tsunade :/
ő a kedvencem Deidara után
egyébként ha jól tudom Sasuke visszahozta valami trükkel Orochimaru-t
ő már nem fog kötöszködni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!