Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ez most hogy is van? (Naruto)

Ez most hogy is van? (Naruto)

Figyelt kérdés

Szóval, most hogy a rákba került obito mellé madara? Én utoljára arra emlékszem, h az 5 kagéval harcol, említi hogy mennie kellene elkapni a kyuubit, aztán a kisöreg flessel egyet, nekiesik madarának , madara meg lehülyézi, aztán most meg hirtelen megjelenik obito mellett.

vagy majd kiderül jövő héten v utána?:D

2012. szept. 5. 19:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
*kötözködni
2012. szept. 12. 21:43
 22/36 A kérdező kommentje:

hát ahogy eegy előző válasoló írta: hoppá van....

hááát fene tudjya, azért sasuke meg orochimaru még meg fogja kavarni a slamasztikát szerintem.

ja és hát ne felejtsük el kabuto sem halt meg csak itachi genjutsujában tengdik, dehát már3 uchiha is van aki ki tudná hozni belőle, de hogy tsunade megmurdelni látszik, az azért durva... hüpphüpp

2012. szept. 12. 23:54
 23/36 anonim ***** válasza:
Azért azt nemhinném hogy ilyen könnyen meghalnak a kagék , max az öreg me nembirja a stapát.
2012. szept. 13. 00:19
 24/36 anonim ***** válasza:
hát szerintem most Orochimaru fogja szekálni Narutoékat nem Kabuto
2012. szept. 13. 14:53
 25/36 anonim válasza:
igen, valóban sajnos lassan vége. de azért még elég messze van. most van a háború tetőpontja, utána még lesz egy naruto - sasuke harc. és szerintem naruto tuti kage lesz. de ez csak egy sejtés. kishimoto interjúiból arra jutottam, hogy azért még jópár rész lesz a mangában, és az anime meg úgy lesz, hogy lezajlik a háború az kb még vagy 11 évad (mert ugye tökre le van maradva), aztán még kb egy fél évad sasuke-naruto harc. aztán valami tuti lesz még köztük, szóval még egy fél évad. és utána még 1-2 évad a háború utáni időkre. úgyhogy minimum lesz még 13 évad. :D MINIMUM. :D
2012. szept. 13. 22:11
 26/36 A kérdező kommentje:

úgylegyen :D

azt az interjút tudnád linkelni pls?

2012. szept. 13. 22:36
 27/36 anonim válasza:
több van, most pl ezt találtam: [link]
2012. szept. 14. 23:36
 28/36 anonim ***** válasza:

Hát nem semmi ez a Madara

Engem most az érdekel, hogy Obito mitől fog megváltozni? Mitől lesz Tobi (már úgy értem, hogy mikor kezd el hinni Madara-nak)?

Egyébként Kishimoto egy zseni, ahogy a szálakat szövi a történetben, és mindig ki tud találni valami csavart vagy csattanót :D

2012. szept. 20. 16:23
 29/36 anonim ***** válasza:

Hát a mostani manga érdekesen alakult.

Szegény Rin. :(

2012. okt. 4. 19:19
 30/36 anonim ***** válasza:
ja, elég durva :(
2012. okt. 4. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!