Ez most hogy is van? (Naruto)
Szóval, most hogy a rákba került obito mellé madara? Én utoljára arra emlékszem, h az 5 kagéval harcol, említi hogy mennie kellene elkapni a kyuubit, aztán a kisöreg flessel egyet, nekiesik madarának , madara meg lehülyézi, aztán most meg hirtelen megjelenik obito mellett.
vagy majd kiderül jövő héten v utána?:D
hát ahogy eegy előző válasoló írta: hoppá van....
hááát fene tudjya, azért sasuke meg orochimaru még meg fogja kavarni a slamasztikát szerintem.
ja és hát ne felejtsük el kabuto sem halt meg csak itachi genjutsujában tengdik, dehát már3 uchiha is van aki ki tudná hozni belőle, de hogy tsunade megmurdelni látszik, az azért durva... hüpphüpp
úgylegyen :D
azt az interjút tudnád linkelni pls?
Hát nem semmi ez a Madara
Engem most az érdekel, hogy Obito mitől fog megváltozni? Mitől lesz Tobi (már úgy értem, hogy mikor kezd el hinni Madara-nak)?
Egyébként Kishimoto egy zseni, ahogy a szálakat szövi a történetben, és mindig ki tud találni valami csavart vagy csattanót :D
Hát a mostani manga érdekesen alakult.
Szegény Rin. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!