Mi az az Alkonyat vagy Twilight amirol mostanában a kérdések szólnak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 12:24
1/7 anonim válasza:
Az Alkonyat (Twilight) Stephenie Meyer első regénye, a Twilight sorozat első tagja, amellyel az írónő azonnal tinédzserek és fiatal nők millióit hódította meg. Az első részt további három rész követte: Újhold (New Moon), Eclipse (Napfogyatkozás) és Breaking Dawn (Hajnalhasadás). Az első részt már lefogratták filmnek a második rész az év végén jelenik meg. Az első rész tartalma: A történet főszereplője egy különc lány, Bella, aki másik városba költözése után megismerkedik a titokzatos és jóképű Edwarddal. Szenvedélyes és szokatlan kapcsolat bontakozik ki közöttük, ám a fiúról hamarosan kiderül, hogy vámpír, aki azonban csak állati vért fogyaszt. Ahogy a páros egyre közelebb kerül egymáshoz, Edward egyre nehezebben tudja féken tartani a lány illatának hatására feltörő ösztöneit. Ráadásul régi ellenségei is felbukkannak a városban.
2/7 anonim válasza:
KEdves kérdező.. lehet h ez lesz életem első rossz válasza de te egy emberiség elleni merényletet készülsz tervezni?? :O
NEm ismered az alkonyatot... -_-"
3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem ismerem!
2009. júl. 25. 14:56
4/7 anonim válasza:
Te eddig barlangban éltél, vagy lezuhant a repülőd, esetleg most ébredtél egy több éves kómából??? A négy kötetből álló Twilight Saga manapság a világ legnépszerűbb regénysorozata-sokan a Harry Potter utódjaként emlegetik-azonban az Alkonyat inkább már a nagyobb korosztálynak szól. Én imádom. És a sok kérdésből ítélve nem vagyok egyedül :) Szóval csak ajánlani tudom!!!
5/7 anonim válasza:
Te teljes TV és internetmegvonásban voltál az elmúlt 1 évben ??
Szinte minden erről szól (szerencsére)
6/7 anonim válasza:
Sziasztok!!!
Nem tudom mért kell egyből letorkolni,hogy még nem hallott a könyvekről,sőt a filmről se.És lehet ezt kedvesen is,mint az első válaszoló.....Én is szeretem ezt a sorozatot,kedvelem Stephenie Meyer könyveit.Csak ajánlani tudom a Twilight Saga-t,és olvastam egy másik könyvét is.Az a címe,hogy Burok.Azt is érdemes elolvasni,a saját véleményem szerint:)
Jó olvasást,ha belekezdesz:P
7/7 anonim válasza:
Boldog tudatlanság.
A film/könyv egy hulladék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!