Mostanában mindenki a twilightról beszél, na meg az avatarról. A twilight-ot imádom, kiolvastam mind. De az avatar miről szól? Lehet részletesen is írni :D:D:D
"A twilight-ot imádom, kiolvastam mind."Azt kétlem,mert a Breaking Dawn és a Midnight Sun még nem jelent meg-.-"
XD
A Twilightről nem tudok nyilatkozni, viszont az Avatarról igen:
Életem egyik legpocsékabb három óráját kényszerítették rám a film megnézésével. Csak mert középen ültem ezért nem volt "pofám" felállni és kimenni kb. a harmincadik percben. Más filmekből összegyúrt, történetében logikátlan, mondanivalójában tök semmi film volt - igaz mélydepressziót és öngyilkossági hajlamot is kivált az emberekből azt írják. Mi a hazaúton annyira röhögtünk, hogy képesek voltunk ilyen szart megnézni, hogy meg kellett állnunk. Tényleg életünk egyik legrosszabb filmje volt.
már miért ne olvashattam volna ki? ami megjelent mindet kiolvastam, a breaking dawn-t is word-ben, ha kell és nem hiszed kell az msn-em? egyébként csak egy ellopott dokumentum, igaz, de attól jó... a mindight sun... hát igen a 12. fejezetig van, de van, addig olvastam, ennyih!
köszi szépen a álaszokat! (de miről szól?) vannak vámpírok meg minden? a történet mi?
Nincsenek vampirok, ez nem az a fajta film:p
Itt egy nagyon rovid tartalom, olvasd el:)
A tortenet elegge kiszamithato, de nekem szemely szerint nagyon tetszett:D(3D nelkul mert 3Dben sajnos nem tudom megnezni)A lenyege hogy a "csunya" emberek le akarjak igazni a Navy-k lakohelyet, ami felig-meddig sikerul is nekik, de a vegen persze a jo gyoz, es az embereket elkuldik Pandorararol:)Van benne szerelem is, es gyonyoruek a szinek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!