Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mostanában mindenki a twilight...

Mostanában mindenki a twilightról beszél, na meg az avatarról. A twilight-ot imádom, kiolvastam mind. De az avatar miről szól? Lehet részletesen is írni :D:D:D

Figyelt kérdés
kicsit többet írj ha lehet... min. 5-10 mondatot pls! köszi
2010. jan. 19. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Az avatar talán annyival másabb hogy egy nevesebb rendező, ugye james cameron kezeinek gyümölcse. spékelve nagyon modern technológiával , rengeteg effekttel blabla. a történettel nekem csak az a bajom hogy olyan nem is tudom, folyamat tudtam hogy mi fog következni, nem volt benne olyan hű de sok izgalom. mindenhol kékség :D szval most páran ezért leoltaanak a sárga földig , de nekem a twilight története, könyvről könyvre jobban átjött. és most jön az hogy hogy tudok egy ekkora rendezőt összehasonlítani egy csicska tvájlájttal. neem nem. rendezőként igenis elismerem james c.-t és a titanic vitte a pálmát , ez viszont nekem annyira nem tetszett.
2010. jan. 19. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

"A twilight-ot imádom, kiolvastam mind."Azt kétlem,mert a Breaking Dawn és a Midnight Sun még nem jelent meg-.-"

XD

2010. jan. 19. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
na te okoskodó p.öcs! angolul nem olvashatta ki mi? b.arom...
2010. jan. 19. 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Twilight széria mint film elég pocsék na a könyv az tényleg jó.Én viszont szerintem az avatar mint film állati jó akciódus volt a film igaz hogy elég fárasztó volt végig ülni mivel 3 órás volt.De mindenképp nézd meg.
2010. jan. 19. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

A Twilightről nem tudok nyilatkozni, viszont az Avatarról igen:

Életem egyik legpocsékabb három óráját kényszerítették rám a film megnézésével. Csak mert középen ültem ezért nem volt "pofám" felállni és kimenni kb. a harmincadik percben. Más filmekből összegyúrt, történetében logikátlan, mondanivalójában tök semmi film volt - igaz mélydepressziót és öngyilkossági hajlamot is kivált az emberekből azt írják. Mi a hazaúton annyira röhögtünk, hogy képesek voltunk ilyen szart megnézni, hogy meg kellett állnunk. Tényleg életünk egyik legrosszabb filmje volt.

2010. jan. 19. 16:15
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
a midnight sun még angolul sem jelent meg hülye kurv@
2010. jan. 19. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
12 fejezet felkerült a netre kiscsillag
2010. jan. 19. 22:29
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
édes istenem most miért kell k*rvázni ? én is elolvastam mind a 4 könyvet angolul, sőt még akkor amikor magyarországon nem is volt twilight. mondanám a 2005ös évet, amikor is először jelent meg a twilight , mint könyv, és 2008 aug. 4én már a bd- t is kiadták -,- sok okoskodó ...
2010. jan. 20. 07:59
 9/11 A kérdező kommentje:

már miért ne olvashattam volna ki? ami megjelent mindet kiolvastam, a breaking dawn-t is word-ben, ha kell és nem hiszed kell az msn-em? egyébként csak egy ellopott dokumentum, igaz, de attól jó... a mindight sun... hát igen a 12. fejezetig van, de van, addig olvastam, ennyih!

köszi szépen a álaszokat! (de miről szól?) vannak vámpírok meg minden? a történet mi?

2010. jan. 20. 13:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Nincsenek vampirok, ez nem az a fajta film:p

Itt egy nagyon rovid tartalom, olvasd el:)

[link]

A tortenet elegge kiszamithato, de nekem szemely szerint nagyon tetszett:D(3D nelkul mert 3Dben sajnos nem tudom megnezni)A lenyege hogy a "csunya" emberek le akarjak igazni a Navy-k lakohelyet, ami felig-meddig sikerul is nekik, de a vegen persze a jo gyoz, es az embereket elkuldik Pandorararol:)Van benne szerelem is, es gyonyoruek a szinek:D

2010. jan. 20. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!