Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki mit gondol a Twilightról?

Ki mit gondol a Twilightról?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem a hatalmmas rajongók válaszaira vagyok kíváncsi, hanem akik inkább nem annyira erről a romantikus tini oldalról nézik a dolgot. Hajrá imádok és utálók! :) Illetve mondjátok el azt is, film vagy inkább könyv. Szóval tulajdonképpen mindenki mondja amit gondol!! :)
2010. aug. 7. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

bocsi rajongó vagyok de az utolsó kérdésedre válaszolhatok:)

valójában mindkettő. ha elolvasod a könyvet mindenképpen szeretnéd vizuálisan is átélni mégegyszer, ha előbb filmben nézed meg akkor meg azért olvasd is, mert a filmben néhány dolog más..:)

mindenképpen mindkettő megéri. nagyszerű történetet hozott létre stephenie, egy olyan világot ami rabul ejt, képtelen vagy abbahagyni:)

(és egy kis fanatizmus: imádooooom!!(L)(L)

2010. aug. 7. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem a filmet, könyvet is, viszont most, hogy már kicsit túl vagyok az elvakuláson, jobban bírom reálisan nézni a sztorit... Szerintem először minden lány olyan pasit szeretne, mint Edward, aztán talán egy Jacobot:)

DE ha belegondolok, azért megőrlünék egy olyan baráttól, aki folyton a nyomomban van, még nem is ismert, de már bejárogatott a szobámban, mindentől óvni akar, eltilt a barátomtól, semmi szabadságom... és valljuk be, azért nem sok 17 éves romantikus srác van, aki mintha egy 30 éves érett férfi fejével gondolkodna... jó, tudom, Edward sokkal öregebb:) Meg ha túl vagyunk Jacob szexiségén, azért azt sem bírnám így civilben, hogy valaki ilyen bunkó legyen velem, amikor kedve szottyan, de Bella is néhol furcsa, ellentmondásos...

Na, én most kritizáltam ám, de amúgy rajongó vagyok a javából, csak már jobban el tudom képzelni magam a helyzetben:)Hajrá Twilight, a harmadik film szuper volt:P

2010. aug. 7. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyszer mindenképpen megéri elolvasni, már csak azért is hogy véleményt tudjon róla alkotni az ember.

Van akinek nagyon bejön, van akinek kevésbé és van akinek egyáltalán nem. Én azokhoz tartozom, akik egyszer elolvasták és tetszett, de nem hiszem hogy az elkövetkező években ujraolvasnám valamelyik részt is. De mondom, egyszer mindenképpen megérte elolvasni:)

A filmek... nos, elmennek. Lehetne jobb is.

:)

2010. aug. 7. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Én a könyveket is és a filmet is nagyon szeretem:)

Örülök,hogy végül Bella Edwardot választja,mert nekem Jacob nem szimpatikus!A végére sem sikerült igazán megkedvelnem:(

A kedvenc részem természetesen az utolsó!:)

2010. aug. 8. 10:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Utánzat.
2010. aug. 8. 12:23
 6/11 anonim válasza:
szeretem amíg nem volt ez a nagy felhajtás körülötte.
2010. aug. 8. 12:29
 7/11 A kérdező kommentje:

Először is köszi a korrekt válaszokat!! :)

Amúgy én is úgy voltam, h elolvastam, tetszett a könyv. És engem is idegesítene egy ilyen vámpírbarát. Szóval nem tudom megérteni azokat, akik teljesen ebben a világban élnek. Szerintem azért kell egy kis emberi hiba is...nem elég ennyi.

Amúgy bennem is fölmerült már, hogy akkor most ki kit utánoz....de elég nehéz követni. Vámpírkönyvek mindig születnek, de a twilight szerintem a legnagyobb reményeket is felülmúlta rajongás téren. :)

2010. aug. 8. 12:41
 8/11 anonim ***** válasza:
A Vámpírnaplók ezerszer jobb.
2010. aug. 8. 14:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nem vámpír könyvek, csak tipikus tinikönyvek. MOst nagyon veszik, de 2 év múlva már el is felejtik. Egy vámpír nem játszik diszkógömböt a fényben, és igen is vért iszik.

Akik most olyan nagy "vámpír-rajongóknak" tartják magukat a könyv hatására, azoktól kérdem: ismeritek a klasszikusokat, vagy a Twilight az etalon ??

2010. aug. 8. 19:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Én szeretem a könyveket és a filmeket is belőle. Bár a New moon film elég gyengus lett.

Viszont azokat a ,,rajongókat,, utálom, akik kint sipítoznak az utcán, de nem is értik a könyveket. pl itt az oldalon is olyan kérdéseket tesznek fel hogy csak fogom a fejem tőle. :)

Am én bírom az összes vámpíros filmet, könyvet. Nem ezzel kezdődött az életem. Amúgy ha mindegyikben ugyanazok a szabályok lennének, akkor uncsi lenne. :)

üdv mindenkinek

2010. aug. 8. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!