Miről szól a Twilight, és mi is ez egyáltalán?
Mostanában mindenki erről beszél.
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 18:52
1/8 anonim válasza:
Valami vámpír sztori, ha jól tudom.
A címe magyarra fordítva "Alkonyat".
2009. aug. 30. 20:07
2/8 anonim válasza:
Az egesznek kb az a lenyege hogy egy vampir srac beleszeret egy emberlanyba.Persze ez csak az elso resz.
Szerintem ez egy gyonyoru romantikus tortenet tiniknek(bar anyukam is imadta).
Mint lathatod eleg szelsoseges velemenyek alakultak ki errol a konyvrol. Ha elolvasod probald meg ugy olvasni es olyan szemmel nezni mintha veletlenul venned a kezedbe es eddig soha egy szot sem hallotal volna rola. Ne hagyd hogy befolyasoljon masok velemenye.
Nekem mindezidaig rendithetetlen volt az imadatom a Twilight Saga irant de eszre kellet hogy vegyem hogy ezek a negativ kritikak kicsit azert befolyasoltak.
Egy jo tipp: eloszor olvasd el es csak utana nezd meg a konyvet.
Mielott belefognal valaszolj egy kerdesemre legyszi: olyan fajt vagy aki szivesen olvas amolyan Dosztojevszkij fele komolyabb muveket es azokat is elvezi a ritka cselekmeny ellenere, vagy olyan akinek porog a fantaziaja es szereti az esemeny- es fantaziadus egyszeru hangvetelu konyveket???
Majd ird meg hogy hogy tetszett. Komolyan kivancsi vagyok ra.
2009. aug. 30. 21:46
3/8 anonim válasza:
Tiszta luke vagyok!! Itt nem is volt szo rola hogy el akarod olvasni. De azert en ajanlom ha a masodik kategoriaba tartozol.
2009. aug. 30. 21:48
4/8 A kérdező kommentje:
Hát ha valaki a kezembe nyomná, valószinűleg elolvasnám. Csak már érdekelt, hogy miről is szól, mert szinte az összes ismerősöm iwiwes oldala ezzel van tele (pedig nagyrészük nem tini, hanem 20-as éveiben van!)
2009. aug. 30. 23:26
5/8 anonim válasza:
szerintem kerd el valamelykuktol. Ha felet elolvasod es nem tetszett akkor annyi... inkabb tedd is le.
2009. aug. 31. 07:36
6/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnos most nagyon messze vagyok tőlök, szóval elkérni nem tudom... De azért köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2009. aug. 31. 16:04
7/8 anonim válasza:
Egy vámpíros nyálas történet ha érdekel töltsd le!
2009. szept. 1. 16:21
8/8 anonim válasza:
Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ideköltözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a mindennapi" csetlések-botlások fenyegetik. Hanem Ő... Ő, akinek aranyszín szeme van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet keltő és biztonságot sugárzó. Ő, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb veszélyt jelenti Bella számára. Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. És egy nap a legenda megelevenedik... A szerzőről: Stephenie Meyernek már nálunk is kultusza van, noha ez az első magyarul megjelenő könyve. Alkonyat (Twilight) című regényével üstökösként robbant be az amerikai irodalmi elitbe úgy, hogy közben tinédzserek és felnőttek millióit hódította meg. Twilight - A földkerekségen mostantól az Alkonyat a szerelem napszaka!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!