Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Dragonball Z Szeptembertől a...

Dragonball Z Szeptembertől a viasat 6-on Nézni fogjátok?

Figyelt kérdés

Én igen.

Bizonyíték:

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 16. 22:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Persze hogy nézem :D Csak nehogy megint betiltsák,nem is értem hogy hogy megy Magyarországon újra :O
2012. szept. 3. 18:19
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Eddig se volt betiltva, csak levették a műsorról a korhatár és műsoridő miatti hercehurca miatt.
2012. szept. 4. 01:19
 23/36 anonim ***** válasza:
Nem azért vették le mert egy gyerek kiugrott az ablakon mert azt hitte tud repülni? :D
2012. szept. 4. 15:50
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy egy ilyen eset közrejátszott-e, de igazából nem konkrét betiltásról volt szó, hanem az RTL Klub döntött úgy, hogy a DBZ veszteséges műsor, ezért inkább levették a műsorukból.

Történt ugyanis, hogy vitába keveredtek az ORTT-vel, akik fel akarták tolni a DBZ és más RTL-en adott animék korhatárát 16-ra vagy 18-ra, az akkori televíziós tartalmakra vonatkozó szabályzataik szerint. Ebbe az RTL ugyan belement, de kénytelen volt a korhatár miatt e műsorokat késő estére áthelyezni, mivel bizonyos besorolás fölötti műsorok csakis ekkor kerülhetnek adásba. Azonban ekkor nem nézte őket senki, lévén túl későn mentek a TV-ben, a nézettség pedig ennél fogva lecsökkent. Nem látták értelmét tovább mutatni ezeket, hát beszüntették a sugárzásukat.

2012. szept. 4. 17:16
 25/36 anonim ***** válasza:
Értem
2012. szept. 4. 19:44
 26/36 anonim ***** válasza:
71%
Aki nagy dbzfan, de magyarul nem kedveli, az megnézheti a neten latin amerikai (spanyol) verzióval. Az összes közül az jött be nekem a legjobban, ráadásul vágatlan és a japánról vették át, így minden szinte szóról szóra az eredeti, saiyajin, kaiosama, roshi mester, freezer stb :)
2012. szept. 13. 18:00
 27/36 anonim ***** válasza:
De hát nem mindenki tud spanyolul...:D
2012. szept. 13. 18:45
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg nagyon jó a magyar szinkron, egyszerűen látszik, hogy a szinészek nagy műgonddal jártak el. Persze maga a szöveg néha önismétlő és gyenge, sajnos ők is csak a félrefordításokból dolgozhatnak

A baj csak az, hogy reklámot tettek ebbe a piciny sorozatba is...........

2012. szept. 14. 20:44
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát eleinte én se tudtam, csak pár szót, csak azért néztem azt a verziót, mert a hangok bejöttek, meg a spanyolt már amúgy is tanulni akartam, és végül jócskán segített abban hogy elég sokat fejlődtem, mostmár szinte mindent megértek belőle :) Végülis én sem azért írtam, mert magyarul nem kedvelem (bár sajnos tényleg elég butuska, és ebben tényleg a fordítók a hibásak, bár azon lehet vitatkozni, hogy azok akik a franciát csinálták, vagy a magyarok, ugyebár a francia volt a dbz első külföldi nyelvű verziója a világon ahogy olvastam) Én láttam németül is a db-t, egy keveset japánul is belőle, de a legjobban mégis latin amerikai verzió jött be, a hangokat nagyon eltalálták. De a magyar-t is szeretem. Songoku hangja tökéletes magyarban, ja és ifjú sátán volt a kedvencem, Vegita hangjának szerintem az első jobban illett, ridegebb és érettebbnek tűnt, kicsit csalódott voltam mikor megváltoztatták, mert Bozsó Péteré kicsit nem hozzá illőnek tűnt akkor, de így utólag nem is rossz.
2012. szept. 14. 23:02
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nézem! A magyar szinkron egyszerűen tökéletes (ifjú sátán, zs.teknős, son goku, vegeta, krilim) csak első hallásra son gohannak volt furcsa "kislányos" hangja. Még egy dolog, hogy miért nézzem a TV6-ot: Pankráció, Simpson család, PPV gálák, Amerikai Fater és plusz a Dragon Ball Z.
2012. szept. 30. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!