A TLC elvileg szeptembertől megjelent hazánkban. Mivan?
Figyelt kérdés
Most én az új Discovery csatornára gondolok.
Először is. A TLC nem a travel & living channel volt eddig is? Mert most egyik sorozat sem megy rajta, amit a Discovery-n reklámoznak, pl. a Mit ne vegyél fel? Vagy akkor ez most egy külön csatorna lett?
Előre is köszönöm!
2011. dec. 8. 14:47
1/5 anonim válasza:
Discovery Travel&Living helyett van a Discovery TLC.A csatornákról nem tudok nyilatkozni mert nem szoktam nézni
2/5 anonim válasza:
Nem a Discovery Travel & Living helyett van! Ez egy teljesen új csatorna, bár a tematikája hasonló. (Lásd port.hu, ahol mindkét csatorna műsora fent van.)
3/5 anonim válasza:
Nekünk pl a UPC műholdasnál a Travel&Livinget se hogysem találom hiába kerestem.
4/5 anonim válasza:
Persze, hogy nem találod, mert a UPC-nél csak TLC van. Műholdas Diginél viszont TLC nincs, csak Travel & Living. Mindegyik csatorna létezik, de hogy melyik szolgáltatónál melyik van, az változó.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. dec. 15. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!