Miért és mióta hívja Bessnek Laurát Almanzo? Megjelent nálunk is a könyv? (Farm ahol élünk)
Laura, teljes neve: Laura Elizabeth Ingalls. Amikor megismerkedett Almanzóval, megkérdezte Laurát, hogy mi a beceneve. Laura meg, kicsit szégyellve mondta, hogy "kisbogár"! Erre Almanzo nevetett, és azt mondta, hogy ez túl kislányos neki!Megkérdezte a teljes nevét, és az Elizabeth-ből, csinált Bess-t!
A könyvről nem tudok nyilatkozni pontosat, de szerintem megjelent!
Oké köszi szépen:) Ez aranyos magyarázat!Ezek szerint ezt a részt nem láttam! De olyan aranyos ahogy bele van szerelmesedve!:))
De ha valaki megtalálta a könyvet Magyarországon(akár ekönyvként) akár sima könyvként annak megköszönöm szépen ha megirja hol:)
Szia!
én vagy 5 éve vettem egy kis vékony kötetet, egy rész volt benne, a Libriben. Akkor én is sok helyen kerestem, és csak ott találtam. Szerintem még antikváriumokban is érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!