Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Dragonball Z Szeptembertől a...

Dragonball Z Szeptembertől a viasat 6-on Nézni fogjátok?

Figyelt kérdés

Én igen.

Bizonyíték:

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 16. 22:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, ugyanis a Viasat6 mostani rajzfilmes reklámjában mintha a régi szinkronból hallottam volna részleteket. Ők is azt nyilatkozták, hogy ezt a verziót vették át, nem készítettek újat.
2012. aug. 20. 13:17
 12/36 tade ***** válasza:
78%

En olaszul nezem, es le a kalappal a szinkronhangok elott...fenyevekkel jobbak a magyarnal. Szerencsere a KAI-ban is ugyanazok szinkronizaltak, meg a mozifilmeket is :)

http://www.youtube.com/watch?v=UOHX7NAgv2c

2012. aug. 20. 20:56
 13/36 A kérdező kommentje:

Aki a reklámról lemaradt volna.

[link]

2012. aug. 21. 09:35
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb Szinkronon! :) Angol Német Japán! :D
2012. aug. 22. 11:14
 15/36 A kérdező kommentje:
És Magyarul xd..
2012. aug. 23. 11:17
 16/36 anonim ***** válasza:
56%

"Licensz-híroldal szerint új változatot vett a Viasat 6. Emellett egy ismerősöm írt levelet a Viasat 6-nak és az RTL Klubnak is. Kivételesen furcsa módon az RTL-esek válaszoltak normálisan, miszerint az ő változatukat több ok miatt sem lehet átforgalmazni másnak, az már sajnos elveszett ügy."

Az előzetesben meg a régi szinkront nyomatták. Akkor most hogy van?? Most már nagyon kíváncsi leszek, mert ugye kitől vehették meg a régi szinkront, ha nem az RTL-től? Ők meg nem forgalmazhatják vagy mifene, szóval ez az ügy nekem kicsit sántít...

2012. aug. 23. 12:32
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

"Az előzetesben meg a régi szinkront nyomatták. Akkor most hogy van?? Most már nagyon kíváncsi leszek, mert ugye kitől vehették meg a régi szinkront, ha nem az RTL-től? Ők meg nem forgalmazhatják vagy mifene, szóval ez az ügy nekem kicsit sántít..."

Én nem biztos, hogy jól tudom, de értesülésem szerint a szóban forgó licenc oldal eléggé elavult. Azóta változhatott a helyzet. Persze ez az RTL-es e-mailezgetésről tett állításokat nem cáfolja.

Azonban az a tény marad, hogy a TV-ben mégiscsak az eredeti magyar szinkron megy majd.

2012. aug. 23. 13:21
 18/36 HammerFist válasza:
100%

Sajna krilin hangja Breyer Zoltán már évek óta elhunyt. Úgyhogy nem lehetne mégegyszer ugyan olyan faszán leszinkronizálni. :(

Nameg zs.teknős hangja is meghót!

2012. szept. 2. 08:54
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nincs Viasat 6-om, szóval akinek van, végül melyik szinkronnal ment? Vagy milyen meglepetéssel állt elő a Viasat?
2012. szept. 2. 11:32
 20/36 anonim ***** válasza:
56%
Az eredetivel. Ugyanúgy az intro és outro is a régi maradt.
2012. szept. 2. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!