szval 15 évesen kid vs cat-et nézel? hát gratu. én azt utóljára 8 évesen néztem. mivel azoknak készült.
modjuk a tom és jerry MÁS. azt még én is szívesen megnézem, nosztalgia, kedves régi rajzfilmsorozat gyerekeknek.
akkor jöjjön a kid vs cat. KICSIKNEK VALÓ! de igazából azoknak se, mert egy erőszakos baromság, már bocs.
de ezzel NEM AKARLAK MEGBÁNTANI, nehogy azt hidd :D
csak nem értelek...:)
tom & jerry: 2 valóságos állat, mondjuk úgy hogy cukin és a gyerekek számára poénosan püföli egymást. mindig a jó nyer (bár én a tomnak drukkolok xD)
kid vs cat: egy űrbéli csupasz macska tart rettegésben 2 gyereket, és veszélyezteti mindenki életét, csakhogy erről szinte senki sem tud, és pátyolgatják a kis dögöt. a sorozat idétlen és erőszakos. főleg azért nem szimpi, mert a mert a kisgyerekeknek, akiknek készült még nincsen világlátásuk, nem tudják hova tenni a dolgokat...ők is ilyenek lesznek.
de most nehogy azt hidd, hogy egy 40 éves okoskodó szülő vagyok xD annyi vagyok, mint te.
de nem akarlak megbántani! csak szeretném elkerülni, hogy haragudj rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!