Egy csomó jó kis mesét beszüntettek, mióta Disney csatorna a neve. Például a Totally Spies, Andy a vagány, Tutenstein, vagy a Louie élete.
Helyettük meg van ez a sok gagyi sorozat Debby Ryannel meg Selena Gomezzel az élen... Idegesítően gyerekesek, sok béna poénnal, és láthatóan kis költségvetésűek. De hát a 8-10 éveseknek ez is jó lesz. Amit egyedül szeretek most az a Phineas és Furb. :)
2012. aug. 1. 18:54
2/27 anonim válasza:
Disney sokkal jobb én jobban szeretem
2012. aug. 1. 19:02
3/27 A kérdező kommentje:
Én is szerettem a Loui életét és a Tutensteint.:) Nekem a Kid vs Kat és a Jimmy Cool volt a kedvencem,az ment mindkettőn,de a Disney Csatorna már levette a műsorról ezeket is.:(
2012. aug. 1. 20:46
4/27 anonim válasza:
a kid vs kat megy a disney-en is meg már a a született kémeket is láttam azon:D
mindkettőbe volt jó is rossz is Jetixben a Andy a vagány meg a Loui
a disneybe meg a zack és cody élete a fedélzeten :D
2012. aug. 2. 14:47
5/27 anonim válasza:
igaz. a disney-n csak phineas & pherb az egyetlen nézhető:D meg néha adnak nagyfilmet, múltkor pl. timon és pumba xedik része ment, jó volt:)
2012. aug. 2. 20:27
6/27 anonim válasza:
Hát inkább a jetix... A disney már nagyon elment amerikai irányba...
2012. aug. 3. 09:01
7/27 anonim válasza:
Nem értelek titeket, elöször is kid vs cat és totally spice megy a disneyn. Másodszor, pedig ponthogy ezeket szánták a 8-10 éveseknek. Nemtom mi humoros a totally spice papírízü eröltetett párbeszédeiben?! Én ezt speciel 9 éves koromig tartottam érdekesnek...és a kid vs cat...ovis szint. Amugy slena gomezt, meg miley cyrust én is utálom, de pl a jó kis phineas és ferb-ön kívül megy még pár jó sorozat, pl a benne vagyok a bandában, meg a sok sikert charlie :)
2012. aug. 3. 13:24
8/27 anonim válasza:
Szerintem a Jetix, mert ott legalább rendes rajzfilmeket adtak...
A Disney Chanel a "The Walt Disney Company" meggyalázója...
A Disney Chanel-nek a rendes nagy, a "The Walt Disney Company" által készített meséket kéne sugározniuk (meg a Phineas and Ferb-öt, mert az legalább nézhető) nem ezeket az agyament élőszereplős meséket.
Manapság már csak egyszer-kétszer mennek rendes Disney mesék, talán az utolsó pár hete az Oroszlánkirály 2 volt.
2012. aug. 30. 13:59
9/27 anonim válasza:
Mik vagytok ti, ovisok?
2012. aug. 30. 14:03
10/27 anonim válasza:
A mesék nagyon szórakoztatóak tudnak lenni felnőttek számára is. Múltkor megnéztem jó pár régi Disney mesét, mint pl az Oroszlánkirály, Tarzan, vagy A szépség és a szörnyeteg. Így felnőtt fejjel egészen mások, mint gyerek fejjel, mert már felfogod, mit az üzenetük, mi bennük a tanulság. Egyébként az előbb felsorolt Jetix-es meséket is imádom a mai napig. Nagyon szűk látókörű lehetsz, ha azt hiszed, a felnőttek kizárólag már csak a lövöldözős, erotikus, és sokszor unalmas filmekkel szórakoztathatják magukat, amiknek semmi üzenetük sincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!