Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A VIVA miért változott így...

A VIVA miért változott így meg az évek során?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 04:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs de nekem mostanában nem nagyon tetszik.
2012. júl. 5. 07:59
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem sem tetszik, a műsorvezetők is.. egyedül Esztit kedvelem de a többiek....
2012. júl. 5. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Minden megújul az idők során. Kell a változatosság.

Pl az RTL meg a TV2 se olyan jelenleg, mint 1997-ben.

2012. júl. 5. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ezt az idióta kérdést...
2012. júl. 5. 11:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Szar volt, beújítottak, most még több meleg kategóriába sorolható énekest tesznek műsorra, hátha úgy nő a nézettség.
2012. júl. 5. 12:05
 6/10 anonim ***** válasza:
A viva tv ilyen divat csatorna lett
2012. júl. 5. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Divat sz*ar lett ..

Semmi normális zene, semmi értelmes téma, műsor vezetők olyan tehetségtelenek ,hogy kínos nézni .

Inkább nézem a a NÓTA TV-t ..

Kicsivel komolyabb azt,kell,hogy mondjam,-17F

2012. júl. 5. 15:57
 8/10 A kérdező kommentje:
De tényleg, én ugyan még kicsi voltam, de sokkal színvonalasabb volt a Z+, meg még akkor is, mikor VIVA lett. De pár éve hihetetlenül szär. Talán azóta, hogy itthon is megrendezik a Cometet.
2012. júl. 5. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A Viva tévé nemcsak itthon változik, hanem Németországban is. Főleg a tizenéveseknek sugároznak tartalmakat. Ez az a korosztály, amelynek az ízlése az egyik generációról a másikra gyökeresen átalakul. Ezért kell gyakran reformálni a Vivát (akárcsak a nagytestvérét, az MTV-t is).

A Viva és az MTV is egyre kevesebb zenét játszik, ennek az az oka, hogy gyökeresen átalakultak a friss zenék elérésének a forrásai. Régen az volt a trendi (még vagy 10-15 éve), hogy a két zenecsatornáról szerezted be a legfrissebb infókat a menő együttesekről, most viszont ott a Youtube és egyéb internetes szolgáltatók, amelyekről a "hírbeszerzés" még gyorsabb. A Viva meg az MTV éppen ezért még hangsúlyosabban profilt váltott, és átnyargaltak a szórakoztató műsorokra, főleg a trash-realitykre.

2012. júl. 6. 21:06
 10/10 chrishu ***** válasza:
Mer divat zene kell a népnek...
2012. júl. 11. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!