Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a címe ennek a filmnek?

Mi a címe ennek a filmnek?

Figyelt kérdés
Arra a filmre lennék kíváncsi, ahol volt egy tökéletes település, és csupa tökéletes ember élt bennt. Odaköltözött egy új házaspár, fura volt ez nekik hogy itt minden olyan mint egy álomban. Ha jól emléxem az emberekkel valamit csináltak, hogy tökéletesek legyenek, valami rosszat. Mi a címe? Köszi.
2009. júl. 9. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem A Kolónia című filmre gondoltál?Mert amit leírtál az így van ebben a filmben is...
2009. júl. 9. 18:51
 2/4 anonim válasza:
100%

A stepfordi feleségek - Nicol Kidman és Matthew Broderick főszereplésével

Amikor a férfiak robot nőkkel éltek,illetve irányították

2009. júl. 9. 19:26
 3/4 A kérdező kommentje:
A stepfordi feleségek ez az, köszi szépen, már több mint 1 éve törtem rajt a fejem :D Köszi!!
2009. júl. 9. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:

A stepfordi feleségek??Hisz abban csak a nők "változnak meg" a férfiak kedvére...és ez vígjáték akar lenni...Glen Glose színésznő játszik még benne,és ő az aki valami géppel a sikeres nők tudatát át kezeli kezes báránnyá...Egészen a film végéig azt hiszed,hogy a férj a FŐ ludas.....

A Kolóniára gondoltam mert ott van az amit leírtál,hogy minden szuper,és az új családnak aki oda költözött, kezdett fura lenni mindent.Úgy kezdődik az egész ,hogy a kutyájukat elnémították mert zavarta a szomszédot az ugatása...Később rájöttek,hogy az egész lakás be van kamerázva,és az életük veszélyben van...Bocsi de azt hittem erre a filmre gondoltál,mert a másik vígjáték...(de az sem rossz film)

2009. júl. 10. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!