Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi lehet ennek a filmnek a...

Mi lehet ennek a filmnek a címe? (alul)

Figyelt kérdés
Sajnos keveset tudok róla, egy nagyon régi film, sok-sok éve láttam, viszont arra kérnélek titeket, hogy ha tudtok róla valamit, írjátok le nekem. Két gyerekre emlékszem..egy kislányra, és egy fiúra (ha jól emlékszem unokatesók voltak, de annyit tudok, hogy biztosan rokonok) jómódúak. A fiú nagyon beteg volt, és elkényeztetett, amolyan felettébb idegesítő a széltől is óvott (szó szerint) nagyszájú kölyök. Nem tudom milyen betegsége volt, de a fényt utálta, nem is bírta, és nem engedték ki őt. A kislány okos volt, kedves, és a végén valahogy összebarátkozott a fiúval már amennyire tudott, és sikerült kicsábítania a kertbe. Volt valami hatalmas kert. A fiú amúgy tolószékes volt. Még ami megragadt bennem, hogy volt egy másik fiú, akinek tetszett a lány, szintúgy a lánynak is a fiú, és együtt hintáztak az udvaron. Viszont a rosszindulatú beteg srác is szerelmes lett a lányba, annak ellenére, hogy rokonok. Ennyi :S többre sajnos nem emlékszem. Ha ismeritek, leírnátok a film címét? Előre is köszi !
2011. júl. 1. 21:50
 1/9 A kérdező kommentje:
helyesbítek: a fiút nem engedték ki az udvarra, a , levegőre, ezért írtam hogy a széltől is óvták. meg eszembe jutott még egy jelenet: egy férfi azt hiszem lovon ment el és a kislány vele akart menni. (szerintem az édesapja volt, és talán háborúba mehetett)
2011. júl. 1. 21:56
 2/9 A kérdező kommentje:
jah,és a kislánnyal rosszul bántak xD bocsi hogy így utólag firkálok
2011. júl. 1. 21:57
 3/9 anonim válasza:

nem a Heidi ez?? :) nem biztos, csak egy tipp.

[link]

2011. júl. 1. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Titkok kertje -?
2011. júl. 1. 22:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Belenézek mindkettőbe, lehet, hogy az egyik! Köszönöm :)
2011. júl. 2. 13:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a Titkok kertje az! Köszönöm mindkettőtöknek a választ :)
2011. júl. 2. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
1000x hogy a Titkok kertje, nagyon szeretem :)
2011. júl. 2. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
jaj én is ezt a filmet kerestem a múltkor...de jó köszi!!:D
2011. júl. 3. 11:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is köszi a válaszadónak, tényleg ez az :) A másik kommentelőnek is, a Heidi nagyon aranyos filmnek tűnik, úgyhogy azt is megnézem!
2011. júl. 3. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!