Mi ennek a filmnek a címe? Próbálok tartalmat írni
sajnos nem az elejétől láttam, egyszer a tv-ben estefelé az m2-n volt. régebbi film, egy osztályról szól, ahol egy fiút nagyon kiközösítenek, aztán érkezik egy újabb srác aki mindig mellette áll és nagyon durva dolgokban megvédi. így a közösség már kettőjüket bántja, megverik őket, illetve szavakkal sértegetik.
a végefelé teljesen váratlanul puskát visz be a két fiú az iskolába és mindenkit, akit lát lelő. (egy lány neki van dőlve a falnak, mintha ő is halott lenne, de él és figyeli a két fiút)
ekkor az utolsó töltényükkel megbeszélik hogy saját magukra lőnek, háromra meghúzzák a ravaszt. csak az a fiú húzza meg, aki segített az elején a másiknak.
a zárómondata pedig az életben maradt fiúnak: azért se ölöm meg magam
lehet zavaros és érthetetlen volt, bocsánat, erre emlékszem. nagyon köszönném, ha megkapnám a címét, nagyon tetszett a film és szeretném még megnézni:)
Szerintem nem az Elephantra gondol. Columbine-ban mind a két srác öngyilkos lett.
Viszont felkeltette az érdeklődésem a film, az alapján amit leírtál. Így hát keresgéltem, és ezt találtam:
Szerintem ez volt az.
ne haragudj , én nemtudok segíteni, de énis a felétől láttam és énis nagyon nagyon megszeretném tudni..
nekem nagyon tetszett, bár szomorú is volt, de nem mindenkit lőttek le, csak azokat akik piszkáták őket, és az a csaj aki a falnak volt támaszkodva , ő élt, és őt véletlenül lőtték meg,, :S
második válaszoló, ez az*-*
úristen el se hiszem, egy évig kerestem ezt a filmet és megvan a címe. már csak a neten kéne megtalálni..
Második vagyok. Pont ma töltöttem le és néztem meg. Baromi jó film. Eléggé megrázó, amiket művelnek szegény srácokkal.....pfff...én is lelőttem volna őket.
Ha nem találod, akkor elküldhetem email-ben a torrentjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!