Ki tudja, hogy miért nincs adás megint az RTL klubon?
Igen, ez már egy cirkusz.
Emlékszem egyszer amiatt volt szünet, mert X műsorban valaki kimondott olyat, hogy "leszo..ta" a barátját, és jujjj szegény fiatalok mit hallottak.
Te, hol élnek ezek ... én nemtom, nekem a 12 éves kis unokatesókám simán tudja mi az :-)
De gondolj bele, ezzel tulképpen csak reklámot csinál ez a hülye ORTT az RTL klubnak, hiszen mint te is, mindenki erre kíváncsi, mi volt az az izgi dolog, ami miatt van ez a tiltás :-)
A magas fizetésükért kell nekik valamit csinálni,hogy ez hülyeség,az nem érdekli őket.Én pl. a Hír TV-ben is láttam olyan adást,amit letilthattak volna.
A korhatármegjelőlés pedig egyenesen nevetséges.A Colombótól legfeljebb egy kétéves gyerek ijed meg,mégis van korhatár.A kedvencem az,amikor kiírják,hogy 12 éven aluli gyerek csak szülői felügyelet mellett nézheti meg a filmet. Az én gyerekeim már nagyok,de elgondolom,hogy mit kellene csinálnom,ha a 10 éves unokámmal nézzük a filmet?Magyarázok neki egyfolytában,vagy,ha úgy gondolom,hogy amit látok,az nem nekivaló,akkor befogom a szemét meg a fülét?Ha még én sem láttam a filmet,honnan tudom,hogy mikor lesz a nem neki való rész?Nevetséges az egész társaság,fölösleges ennyi pénzt kidobni rájuk.
Igen, ezt a rendszert tök jó lenne megszűntetni, semmi értelme. És ha felnőtt felügyelete mellett nézi a sorozatgyilkosról szóló darabolós filmeket, úgy már oké ?
Gyerekek, agyrém ...
"TV2-n még soha nem volt"
dehogy nem. Tavaly nyáron többször is. Nyárra teszik, mert akkor kevesebb kárt okoznak maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!