Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki tudja, hogy miért nincs...

Ki tudja, hogy miért nincs adás megint az RTL klubon?

Figyelt kérdés
Felháborító és gusztustalan, hogy mindenféle Mónika show és hasonlókra hivatkozva állandóan szüneteltetik az adást. Érdekes, a TV2-n még soha nem volt ilyen pedig Joshi barát és díszes társasága sem különb semmivel, a Jóban Rosszban való öldökléssel az élen. Ez már undorító, hogy mit művelnek, mert akkor vagy minden csatornával vagy egyikkel sem. Azt hiszik, hogy ha nincs adás, akkor mindenki majd nézi az Elveszett ereklyék fosztogatóit a Barátok közt helyett? Hát nem! Ahogy én se, már csak azért se!!!
2009. júl. 2. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Igen, ez már egy cirkusz.

Emlékszem egyszer amiatt volt szünet, mert X műsorban valaki kimondott olyat, hogy "leszo..ta" a barátját, és jujjj szegény fiatalok mit hallottak.

Te, hol élnek ezek ... én nemtom, nekem a 12 éves kis unokatesókám simán tudja mi az :-)

De gondolj bele, ezzel tulképpen csak reklámot csinál ez a hülye ORTT az RTL klubnak, hiszen mint te is, mindenki erre kíváncsi, mi volt az az izgi dolog, ami miatt van ez a tiltás :-)

2009. júl. 2. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Nyugi, az adásszünet 17:20-tól 18:05-ig volt és igen, a Mónika Show miatt. Rossz időpontban adták le a reklámot és magát a műsort is, ráadásul rossz korhatárt tettek rá.
2009. júl. 2. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, bocsi felnéztem az RTL-re még mindig nincs adás, most azért mert az Amazonas kincse c. filmmel hibáztak, úgyanúgy ahogy a Mónika Show-val is, de nem írták meddig lesz szünet..
2009. júl. 2. 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Kitartok amellett, h tiszta hülyének tartják a fiatalságot, sztem ez az egész korhatárosdi egyszerűen nevetséges. A poén az, hogy maguk a fiatalok röhögnek ezen a legjobban, akiknek elvileg nem kellene nézni ... haha
2009. júl. 2. 21:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
21:05-kor elvileg már Barátok közt.
2009. júl. 2. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

A magas fizetésükért kell nekik valamit csinálni,hogy ez hülyeség,az nem érdekli őket.Én pl. a Hír TV-ben is láttam olyan adást,amit letilthattak volna.

A korhatármegjelőlés pedig egyenesen nevetséges.A Colombótól legfeljebb egy kétéves gyerek ijed meg,mégis van korhatár.A kedvencem az,amikor kiírják,hogy 12 éven aluli gyerek csak szülői felügyelet mellett nézheti meg a filmet. Az én gyerekeim már nagyok,de elgondolom,hogy mit kellene csinálnom,ha a 10 éves unokámmal nézzük a filmet?Magyarázok neki egyfolytában,vagy,ha úgy gondolom,hogy amit látok,az nem nekivaló,akkor befogom a szemét meg a fülét?Ha még én sem láttam a filmet,honnan tudom,hogy mikor lesz a nem neki való rész?Nevetséges az egész társaság,fölösleges ennyi pénzt kidobni rájuk.

2009. júl. 2. 21:15
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Igen, ezt a rendszert tök jó lenne megszűntetni, semmi értelme. És ha felnőtt felügyelete mellett nézi a sorozatgyilkosról szóló darabolós filmeket, úgy már oké ?

Gyerekek, agyrém ...

2009. júl. 2. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

"TV2-n még soha nem volt"

dehogy nem. Tavaly nyáron többször is. Nyárra teszik, mert akkor kevesebb kárt okoznak maguknak.

2009. júl. 3. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Ráadásul az Okosabb vagy mint egy ötödikes SE ajánlják 12 éven aluliaknak,pedig az még tanulságos is és pont gyerekeknek való! ELKÉPESZTŐ
2009. júl. 5. 11:54
 10/11 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy sztm ezek a korhatáros besorolások nem azért vannak,h te ott ülj és magyarázd a gyereknek ami nem úgy van,hanem ,h anyuci tudja,h a 9 éves gyereke este 10 kor ne a retekklub boncolásos filmjét nézze ,hanem a vígjátékot a másikon. Tehát ha nem ismersz egy filmet is tudod előre ,h megengedheted-e a gyereknek,h ,megnézze. Amúgy arra még nem gondoltatok,hamár összeesküvés elméleteket szövögettek,h az is lehet ám,h az RTL összejátszik az ORTT-vel,mert így hírverést csinál magának.
2009. júl. 5. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!