Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Elkapcsolsz ha reklám meg a...

Elkapcsolsz ha reklám meg a TV-ben vagy a rádióban?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 19:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%
El, azonnal.
2012. jún. 6. 19:30
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem nezek igazan tv.t , de ha megis akkor vagy atmegyek masik szobaba , csinalok valamit vagy elkapcsolok. A tv musorok borzalmasak.Raadasul 20 percenkent a reklamot megszakitjak egy kis filmmel....pffff.
2012. jún. 6. 19:33
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha utána folytatódik a műsor, akkor nem szoktam. Addig csinálok valami mást...
2012. jún. 6. 19:45
 4/17 anonim ***** válasza:
47%
Azonnal leveszem a hangot. De inkább rögzítem az olyan műsorokat, amelyek érdekelnek és a reklámokat áttekerve nézem meg.
2012. jún. 6. 19:46
 5/17 A kérdező kommentje:

Na akkor ,jó,én is így tapasztalom a környezetemben hogy gyakorlatilag NINCS ember aki még ezt a sok sz.r ph értéket,meg hüvelygombát,meg mosóport meg akciós csirkecombot nézné..

Akkor nem lenne egyszerübb felhagyni ezzel a szemét reklámdömpinggel?Nekik tök felesleges pénzkidobás,nekünk meg csak nyűg.

Nem lehetne visszakapni a TV-zést ami volt mondjuk a 80as években?

2012. jún. 6. 20:53
 6/17 anonim ***** válasza:
Rádiót nem hallgatok. A tévét meg reklám idejére lenémítom; néha én szinkronizálom a szereplőket :D
2012. jún. 6. 22:18
 7/17 anonim ***** válasza:
Ritkán nézek tv-t.De azonnal elkapcsolok reklámnál.Ha nem,akkor is lehalkítom,és kimegyek mosdóba enni inni.Képtelenség végignézni egy 15 perces reklámblokkot.Kész kínzás.
2012. jún. 6. 22:34
 8/17 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó vagyok.Az egyetemen csináltam egy kiselőadást a reklámokról.Miközben kutakodtam,találtam egy felmérés,miszerint a víz fogyasztás megsokszorozódik a reklámok ideje alatt,amiből azt a következtetést vonták le hogy az emberek jelentős része wc-re vagy mosogatni megy a reklámok alatt.
2012. jún. 6. 22:37
 9/17 dellfil ***** válasza:

Engem a reklámok leszoktattak a televíziózásról. Három éve nem kapcsoltam be a TV-t. Azóta - sokat mondok - kb. két óra össz. időt ha néztem TV-t. Azt is a kocsmában, mert ha be van kapcsolva csak rápillantok önkéntelenül is.

Bocsánat, ha off volt a válaszom, de szerintem , ha úgy vesszük, én végleg elkapcsoltam... Hiszen amikor elegem lett, már tél-túl szakította meg "műsor" a reklámokat. Rohadt fárasztó volt... :DDD

dellfil

2012. jún. 6. 23:08
 10/17 hollófernyiges ***** válasza:
Én is a reklám alatt nézem meg, hogy mi van a többi csatornán, de ne szidjuk a reklámot, mert ettől ingyenes a tévé (és mielőtt felháborodnánk hogy a kábel nem az, gondolj bele hogy mennyi lenne az előfizetés ha minden csatornáért annyit kellene pengetni mint a reklámmentes HBOért)
2012. jún. 7. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!