Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek mi a véleménye az "új"...

Kinek mi a véleménye az "új" A gyanú árnyékában c. sorozatról?

Figyelt kérdés

Szerintem, jó, hogy egy kicsit ilyen "Kékfény" hangulatú műsort csináltak.

Az emberek lehet így felfigyelnek a hír szerű dolgokra.

2012. máj. 31. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem is jó, izgalmas, tele nem várt fordulatokkal.
2012. máj. 31. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes és tanulságos is.

Nem tudom pontosan, de állítólag némelyik rész valóságos történetet dolgoz fel, szóval nem szakad el a valóságtól sem. :)

2012. máj. 31. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem sokkal izgalmasabb lehetne, ha nem lehetne mindig tudni, hogy "a csaj úgyis ártatlan, az utolsó 2 percben kiderül...", így mi magunk is filózhatunk, hogy most mi a helyzet.
2012. jún. 1. 00:36
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
ÉN IS szeretem...utolsóval egyet értek..
2012. jún. 2. 10:44
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
#3 vagyok, ettől függetlenül az amatőr "színészek" borzalmasan nagyot rontanak rajta.
2012. jún. 2. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem csak az amatőr szereplők, hanem az is, hogy minden történetet "habtiszta" környezetbe helyeztek el.

Nem tűnt fel, hogy az eljátszatott történetek csak egy nagyon szűk társadalmi réteget ragadtak ki?

- Minden család a főváros szélén, nagyobb vagy kisebb településen, de kertvárosban lakik, kizárólag önálló házban, emeletes lakásban.

- Minden asszonynak saját gépkocsija is van.

- Mindenki jól szitált, napi anyagi gondok nélkül, még akkor is, ha az egyik félnek éppen nincs jövedelme vagy hosszú távra nagyobb összegű kölcsön visszafizetésére kötelezték el magukat.

- Sehol egy panel, egy körfolyosós pesti bérház vagy egy lerobbant tanyasi ház, kizárólag "tömegközlekedő" lakókkal, napi, filléres gondokkal.

Őket talán elkerüli a "gyanú árnyéka"?

városokba, de ben játszódnak

2012. okt. 8. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
38%

javítás: Jól szituált

Az utolsó sor véletlenül maradt benne, a szerkesztéskor!

2012. okt. 8. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:
7%
szerintem ez a sorozat szükségtelen, és destruktív hatású. Nem elég hogy a híradónak csúfolt gyászjelentésben csak lehangoló dolgok vannak (más már nem is hír értékű), aztán még nézze az agymosott paraszt hogyan veszekednek, verekednek, erőszakolnak, ordítanak, bőgnek mások stb. Nem a tanulság a lényeg, az elenyésző ahhoz a komoly negatív töltethez képest amit kap az ember egy ilyen műsor alatt. Többre mennének egy kabaréval, humoros műsorral.
2012. dec. 9. 12:03
 9/9 anonim válasza:
Tiszta kamu müsor!!Most voltam válogatáson,,,kedden jelentkeztem ,szerdán már hívtak is!!Kértem ha lehet,tegyük át hétvégére a válogatást,de közölték nem lehet,mert most van utoljára a válogatás!!Jó mondom akkor elmegyek!6-ezer forintomban került az út!!Amikor oda érek,ki kellett töltenem a papírokat stb.Utána lefotóztak .Be hívtak csomónkat egy kis szerencsétlen szobába ,ahol alig fértünk. Elkellett játszani egy jelenetet,hogy valakinek ellopják a pénztárcáját!!Na mindegy ,Randa ,csúnya ,fogatlannak ,ott a helye!Ja meg aki ordibálni tud!!KAMU --az egész,,,
2013. ápr. 13. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!