Hogy tetszett az első "A gyanú árnyékában" rész? Fogjátok nézni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 11:09
1/15 anonim válasza:
Én nem fogom nézni, engem nem érdekelnek az effajta sorozatok, és nem is tetszett az első rész...
2/15 A kérdező kommentje:
nem kötekedésből de ha nem érdekel az ilyesfajta sorozat miért nézted meg az első részt??!
2012. máj. 15. 12:52
3/15 anonim válasza:
Mert nem látta az előzetesét, h ez milyenfajta sorozat... :)
4/15 anonim válasza:
Uh, mi csak belenéztünk, a német RTL csatornán is ez megy éjjel-nappal, alpári és gusztustalan.
6/15 anonim válasza:
nekem tetszett, tuti h megnézem ma is...
/amúgy ahhoz képest hogy mindenki azt mondja akikkel beszéltem hogy nem nézte, a tegnapi adást 1,3 millióan látták/
7/15 anonim válasza:
az a 1,3 millió kedves barátom, azt jelenti hogy abban a röpke óra alatt, annyian kapcsoltak a retek klubbra.:) kíváncsi vagyok hogy mennyi ember nézte VÉGIG.. maximum 50 ezren.
8/15 anonim válasza:
Katasztrófa. Olyan pocsék, mint anno a 'Katalin bírónő' volt. Megjátszott és hiteltelen az egész. Ripacs megélhetési szereplők gyülekezete. Pénzért járatják le magukat, szégyen hogy erre van igény ebben az országban. Magyarok inkább ne csináljanak sorozatokat!
9/15 anonim válasza:
Szánalmas én el se hittem hogy ilyen gyenge színészek léteznek,igazi prolik.Nem néztem 5 percnél tovább és a többit se fogom.
10/15 Kóródi Vanda válasza:
ők nem színészek csak amatőr szereplők..és eddig mindegyik remekül játszotta el a szerepét..;)és sztem egyáltalán nem szar....majd kíváncsi leszek mit szóltok ahhoz a részhez amikor az én részem jön..;) de ht ezvan..van akinek nem tetszik van akinek pedig igen...mégis a legtöbb ember szereti....;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!