Hogy tetszett az első "A gyanú árnyékában" rész? Fogjátok nézni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 11:09
11/15 anonim válasza:
Ahol az emberekkel meg lehet etetni Győzikét, a Jóban rosszbant, Való Világot stb., akkor nem szabad ennek a sikerén sem csodálkozni. Itt tart az ország sajnos...
12/15 anonim válasza:
ha a valós személyek lennének benne és igazi agóniák,még érdekelne is..
13/15 anonim válasza:
Borzasztóan irritálóak a szereplők, túljátsszák, affektálnak, szóval állati idegesítőek. Szinte mindegyiknek bemosnék egyet nemtől függetlenül. :D
14/15 anonim válasza:
nekem pont ellenkező a véleményem :) éjjel nappal eltudnám nézni..és igazából nem is a szereplők érdekelnek hanem hogy miről szól..nem egyszer elsírtam magam rajta, jó lehet már túl érzelgős vagyok. de iszonyú belegondolni az ilyen emberek helyzetébe, mikor mi egypáran a semmi miatt szenvedünk. :) szerintem tanulságos, és én nagyon szeretem !
15/15 rorando válasza:
Nekem tetszik a sorozat. A Szomszédságunkban is történt egy hasonló eset mint amilyen asszem a 19.részben történt,mikor az anyós beköltözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!