Robbantani akartak az Eurovíziós Dalfesztiválon. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A terroristák célja az lett volna, hogy minél több áldozat legyen. Szerintem borzalmas, még jó, hogy nem következett be.
De ez az egész Azerbajdzsánt minősíti? Vagy hogy reagáltak / reagálnak erre a többi országok? Tud erről vki vmit?
2012. máj. 30. 18:58
1/8 anonim válasza:
Nagyon sok nemzetközi rendezvényen szeretnének robbantani a terroristák. Ez nem újdonság, azért van a rendőrség, hogy ezt megakadályozza. Most sem sikerült robbantaniuk, úgyhogy semmi gond.
2/8 anonim válasza:
Szerencse hogy nem történt meg, bár az lett volna a legnagyobb durranás az egész show alatt. Feldobta volna az biztos. A terroristák embereket öltek volna, ez a műsor meg agysejteket. Még szerencse hogy alig néztem.
3/8 anonim válasza:
Még mindig több értelme van ennek, mint a magyar műsoroknak együttvéve. Legalább az este szórakozással telt. De, ha megnézek egy magyar tehetségkutató műsorból fél percet már sírok a szörnyülködéstől, az már nem olyan szórakoztató.
4/8 anonim válasza:
Már akinek ez szórakoztató. Csupa dögunalmas produkció, aztán ismétlések, néha-néha a házigazda meglepetés fellépői a népi folklór jegyében (bár én azt is hamar meguntam). A legvégén meg a nevetséges/botrányos szavazás. Még szerencse, hogy ez egy évben csak egyszer van.
5/8 anonim válasza:
Szóval elborzaszt, hogy Európa mindössze ennyi szórakozást, élményt tud nyújtani nekünk eurovíziós esemény gyanánt. Ha belegondolok, ez majdnem annyira tragikus, mint egy robbantásos merénylet.
6/8 anonim válasza:
Akkor ne nézzétek b*sszátok meg! Zárjátok el azt a k*rva tv-t, de ne k*rjátok el mások szórakozását. Nézzétek a Megasztárt és a Csillag születiket, azok valók nektek!
7/8 anonim válasza:
Vegyél be egy nyugtatót drága! :) És ne ilyen béna és gyerekes szöveggel oltogasd azokat, akikkel nem értesz egyet! Csak magadat égeted.
8/8 anonim válasza:
Te meg anyukádnak ugass vissza DRÁGA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!