Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Véleményetek szerint miért...

Véleményetek szerint miért lett utolsó helyezett Norvégia az Eurovíziós Dalfesztiválon?

Figyelt kérdés
Mert hát oké , hogy a politika miatt , de szerintem a zene sem volt rossz és politikailag sincs Norvégiával szerintem semmi baj.

2012. máj. 28. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Nagy-Britanniában is áll a bál, egy szürke, átlagos dal, átlagosnál gyengébb énekessel hogyan győzhetett? Kizárólag SZENT MONEY miatt! Vagyis korrupció.

[link]

2012. máj. 28. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:
A svéd dal mindenképpen a top5-ben benne kellett hogy legyen, így a győzelme nem akkora meglepetés. Az Eurovíziós dalfesztivál ma már inkább show, mint komoly megmérettetés. Az nyer, aki a legjobban magával tudja ragadni a közönséget. Az angolok utánunk végeztek, mert egy unalmas, szürke produkciót adtak elő. A Compact Discoban sem volt semmi különleges. A svédek dance száma valószínűleg elég sok fiatalt meggyőzött, ahogy engem is.:) Az orosz nagyik az idősebb korosztályt nyerték meg maguknak és sokan viccesnek találták őket. Ez a sikerük titka. A norvégok sem adtak elő semmi különlegeset.
2012. máj. 31. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:

A legtöbb dal tömegdal. Meghallod, meghallgatod és utána elfelejted. Ahhoz, hogy valaki itt nyerjen, emlékezetesnek kell lenni, meg persze a politika..

Volt vagy 2-3 szám ami különleges volt, a többi 12 egy tucat. Ilyen volt a miénk is, a norvégoké is, a görögöké, olaszoké...

2012. máj. 31. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
A norvég sem volt különleges, tucatszám.
2012. máj. 31. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Magyarország 2013-ban is indulni fog a megmérettetésen:

[link]

A térképen a lila országok már jelezték részvételi szándékukat. A térkép a lap alján található!

2012. máj. 31. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, minek? És kit?
2012. jún. 1. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:

A svájci, a norvég és a magyar volt a legjobb.

A svájci be se került a legjobb 25-be.

A norvég bekerült, de nagyon a végén van.

A magyarok... hát róluk is csak ezt tudom mondani.

Miért nem egy külsős ország dönt. Pl.: amerika.

2012. jún. 25. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem sok mindenkinek tetszett a norvég dal,vagy ha tetszett is,nem szavaztak rá.A második elődöntőből is utolsóként jutottak tovább,szóval nem nagy cucc ez az utolsó hely.Van nekik sok pénzük és indulni fognak minden évben,majd talán jövőre összejön nekik.
2012. jún. 26. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!