Ez a "Legyen Ön is Milliomos"-néven futó sz*r csak szerintem nézhetetlen?
Nézni sem bírom. Eleve nem bírom a Friderikuszt, szerintem marhára nem ideillő a mesterkélt stílusa. Vágó egy művelt ember volt, fel lehetett rá nézni, jól állt neki.
De ami igazán idegesít az az, hogy ilyen személyeskedő szappanoperát csinálnak ebből is: nekünk marha fontos tudnunk a játékosok részletes családi hátterét, hobbijait, nagy álmait. Minek ez a bemutatkozás? Ez nem Mónika-show. Mi közünk nekünk a magánéletükhöz? Ráadásul miért csak ilyen kevés játékosból indul?
Azonkívül nem tudom, más hogy van vele, de én úgy látom, hogy direkt válogatott suttyúkat raknak be. Ezeket betanítják, hogy rájátsszanak a hülyeségre? Friderikusz meg majmolja a Günther Jauch-féle német legyen ön is milliomost, 10 perceket beszél a játékosokkal, mielőtt elkezdenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!