Mi a véleményetek a Comedy Centralon futó "Susogós mackók" című produkcióról?
Figyelt kérdés
Idegesítő? Humortalan? Ostoba? Obszcén és értelmetlen? Jó? Humoros? Érdekes?2012. febr. 5. 13:17
1/8 anonim válasza:
Az első három. Nekem alapból nem tetszik Mogács Dániel. Szerintem egyáltalán nem vicces, egyszer tudtam rajta jót nevetni amikor a természetfilmes poénokat nyomta még a showder clubban. Az tetszett. De a susogós mackók nem. Szerintem egyáltalán nem vicces, gagyi, erőltetett. De biztos van akinek tetszik, nekem nem. :)
2/8 anonim válasza:
Nagyon szereteem! :D Szerintem humoros, jó, érdekes, hiszen néhány rész totálisan generáció- illetve médiatükör.
21L
3/8 anonim válasza:
Szerintem csak simán értelmetlen.....
4/8 anonim válasza:
Nagyon gyenge!Nagyonnn Idegesítő!Értelmetlen!Gagyi!Sz*r f*s...
5/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem értem, hogy juthat ennyi lehetőséghez, valaki, aki ilyen humorral érvényesül. Tolakodó hangvételű, hörgéssel teletűzdelt hangszíngyakorlat. Mint amikor valaki magára akarja vonni a többiek figyelmét, azzal, hogy hangosabban mondja ugyanazt a szart. Nálam abszolút nulla.
6/8 anonim válasza:
Az első három. + erőltetett, nem vicces, gagyi. Ahogy általában minden, amihez Litkainak köze van.
8/8 anonim válasza:
Egy időben szerettem, aztán rájöttem, hogy idegesítő és unalmas egyszerre. Nem szeretem Mogács Danit, sem Litkai Gergelyt. A műsor pedig egyszerűen gagyi és erőltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!